Efterlysning av vinnare.

Denna måndagen tog ordentlig fart -tidigt. Mannen for till Danmark, ett barn släpptes av på dagis och ett fick följa med till polisen. Ja, jag säger det -det händer alltid något här. Vi upptäckte nämligen igår att två av familjens fyra pass hade gått ut och på lördag går flyget till varmare bredgrader. Det löser sig ska ni se och jag kan inte beskriva hur mycket jag ser fram emot en veckas ledighet. Att verkligen unna mig en veckas kvalitétstid med familjen -då både jul och nyårsveckan var fullbokad med jobb. Men för att kunna lämna skrivbordet och inboxen krävs det förberedelser och allmän uppröjning. På både den ena och den andra fronten. Här kommer blandannt en påminnelse. Ser ni på bilden -att den rosa POP-phonen ligger kvar på mitt kontor? Det var tjejen med bloggen Hedvig & jag som vann. Hör av dig med adress innan onsdag. Det har nu gått tre veckor och hör jag inget -drar jag en ny vinnare på torsdag. Fortsatt solig måndag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *