Skor som rekvisita.

Skor som stylingrekvisita dyker upp både här och där. Vi ser dem i magasinens stylingbilder och även inredningssammanhang. Vad är det då med inredning och skor egentligen? jag tror det ger en extra push och en feeling till bilden -att någon är där. Dessa stylingbilder är mina egna och visades igår i denna tidning. Gillar ni mina guldiga nike´s? De fick jag av mannen, samma dag som vi gifte oss. Är det något han vet att jag alltid blir tokglad för, så är det just coola sneskers. Diamantringar är liksom inte min grej. Det var snart sju år sedan och behöver jag säga att de är SÅ utslitna att jag inte kan använda dem längre. Tur att jag jobbar med staging och alltid behöver personliga rekvisitadetaljer, att sulan är blanksliten gör liksom ingenting då. Gillade du min grafiska anslagstavla? HÄR hittar du beskrivning… 

Bilder: [room] by sofie

2 reaktioner på ”Skor som rekvisita.”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *