Det går bra nu… :)

Bild: MIKMAK
Igår fick jag ett vinstbesked, igen. Denna gången var det av Henrik med bloggen Henriks tankegångar. Jag svarade på två frågor och kom med idén att göra årskuddar av året pantonefärger. Det skulle efter några år resultera i en härlig samling av färgade sidenkuddar. MIKMAK juryn gillade idén och jag blev två sidenkuddar rikare. Bugar och tackar!!! Nu återstår bara att betämma vilken färg/färger jag ska välja. Igår var jag inne på gröna och idag är (…kan ni tänka er!?) fröken färg är sugen på två stycken vita! De ser sååå krispiga och fina ut…

[room] by sofie

-inredare / stylist / skribent.

4 Comments

  1. Åh, lyllos dig! Jag vinner aldrig något i stort sett (men ibland händer det). 🙂

  2. Det var verkligen en bra idé, – värd att belönas! Grattis till vinsten 🙂

Comments are closed.