Mer fint på väggen

Godmorgon på er!
En ny vecka ligger framför fötterna och just nu är jag mitt uppe i ett konstprojekt. Kanske är det därför det haglar inlägg om tavlor, väggarangemang etc, mer om det avslöjar jag senare i veckan. Inredningssverige verkar inte få nog av fina ordcitat på väggarna. Här kommer ännu ett från internationella inredningstidningen Living Etc. Visst är det en del av en sångtext? ”To know you, is to love you…” kan inte komma på vilken bara? Hur som helst är det fina ord att mötas av i köket. En ljus och behaglig matplats där de gamla stolarna bryter av fint mot det vita. Snygg kontrast blir det med den moderna lampan Discoco.

Önskar er en bra och händelserik vecka!
Kram Sofie

6 reaktioner på ”Mer fint på väggen”

 1. Hej! Hittade din blogg idag och denna blir en favorit. 🙂
  Så himla mycket fina grejer!

  Kram Sofia
  sofias-liteomallt.blogspot.com

 2. House of Jammi - blogg och webshop

  Fina tavlor – och ett mysigt budskap att inspireras av varje dag.

 3. Hej Hej! Guuuud vilken bra blogg du skriver. Jag undrar om du har någon utbildning som inredare och vad isåfall? Jag vill jätte gärna jobba med homestaging, jag är utbildad produkt designer men har kommit på att det jag verkligen vill hålla på med är inredning. Just nu är jag i Vietnam och ritar möbler och letar jobb både här och hemma i Sverige, Norge och Danmark, det skulle vara perfekt om jag hittade ett jobb som dekoratör eller liknande för att få lite mer erfarenhet. Du råkar inte ha några tips på lager? Mvh Emma.

Kommentarer är stängda.