New York loft -extra allt

Hejhallå! Ja, såhär efter en full dag med både det ena och det andra är det faktiskt rätt skönt att bara småsurfa utan några egentliga mål och titta in här och blogga lite. Efter jobb, träning och intervjuer har jag bestämt mig för att hoppas i säng tidigt, typ nu! Men först ska jag njuta en liten stund till av lugnet som innfinner sig i huset samt dessa underbara bilder (…som jag dessvärre inte kommer ihåg var jag hittade.) Det är mycket i huvudet just nu men jag tror det var en arkitektbyrå eller liknande. Oj oj och wow, samtidigt! Det var min spontana reaktion första gången jag såg bilderna. Tänk på hur många olika sätt man kan förvalta sina kvadratmetrar. Här har goda idéer blivit verklighet. Detta är bara sååå coolt. På bästa läge i NYC är det klart man ska satsa lite extra. Kolla bara utsikten från sovrummet, de mjuka väggarna för att inte tala om biblioteket. Favoriten blir glasväggarna som skilljer av, men ändå ger känsla av rymd.

2 reaktioner på ”New York loft -extra allt”

  1. Härliga kurvor. Snygga bokhyllor. Älskar böcker! Älskar oxå loft 🙂 Har precis monterat upp en bokhylla med måtten 6 ggr 3.5 meter 🙂 och byggt tre loft till ungdomarna 🙂 så ditt inlägg kändes väldigt aktuellt 🙂 ha en bra dag!

Kommentarer är stängda.