Fixa stilen enkelt & billigt!

Bild: HM home

Inför stundande omvandlig av era hem (…inför julen) vill jag passa på att tipsa om HM home som jag tycker har massor med fint i år.
En enkel omvandling av hemmets alla rum och i samma stil, kan du få genom några snabba klick. Men som sagt det är mycket som redan börjar bli sold out! Påslakan nedan 99:-, handdukar 49:-/2st och badrumsmatta i samma stil som kökshandukarna och servetterna. Det går liksom en röd tråd genom sortimentet. Mest gillar jag korgen som passar fint till både ved och klappar eller smutstvätt i sovrumemt 199:- och julgransmattan 149:- som inte är helt olikt Lexington-stilen. Eller vad säger ni? Jag förstod det som att de flesta ändå föredrar en röd och vit jul? HM presenterar också snyggt julgranspynt, inget krimskrams 😉 utan snygga hjärtan och stjärnor med stenar och sidenband, renar och granar i röttplexiglas. Klicka HÄR för att komma till HM home.

Bilder: HM Home

Ja, julmånaden knackar nu verkligen på dörren. Har du kanske redan köpt några julklappar? Det är skönt att vara ute i god tid, men tänk på det är fortfarande är november 🙂 !!!
Önskar er en fortsatt mysig 1:a advent.
Kram Sofie

2 reaktioner på ”Fixa stilen enkelt & billigt!”

  1. Hej Sofie.
    Jag är faktiskt väldigt sent ute med julklapparna även i år. Tidigare år, förutom förra året så brukar jag börja småshoppa redan i oktober… bara för att man inte ska vara ute i sista minuten. Bra eller inte, vad vet jag.

  2. Hej Sofie.
    Jag är faktiskt väldigt sent ute med julklapparna även i år. Tidigare år, förutom förra året så brukar jag börja småshoppa redan i oktober… bara för att man inte ska vara ute i sista minuten. Bra eller inte, vad vet jag.

Kommentarer är stängda.