Advent med Purple Area

När jag såg Susanns adventsljusstake blev jag glad. Äntligen tänkte jag för mig själv. En stilsäker, modern kreation med enkla vita blockljus i olika storlekar, stylad med snygga grafiska siffror. Perfekt, precis min stil tänkte jag…

Bilder: Susann Larsson

Jag tog mig snabbt igenom texten för att se var Susann köpt den. Men inte det, duktiga Susann hade själv gjort den. Såå fin och det jag gillar mest är nog att ljusen är i olika storlekar. Ja, Susann har verkligen öga för detaljer. Purple Area är blogggen som dagligen bjuder på massor med härlig inspiration. Klicka HÄR för att komma till Susanns blogginlägg och få fler detaljer om adventsljusstaken.

Önskar er en mysig 1:a advent imorgon!
Imorgon visar jag finfina budgetinköp inför julen!!!
Kram Sofie

3 reaktioner på ”Advent med Purple Area”

  1. House of Jammi - blogg och webshop

    Verkligen superfin, roligt när det inte ser ut som standardljusstaken.

Kommentarer är stängda.