Var gör du av dina?


Visste du att det idag skickas lika många julkort som på 70-talet?

Jo, det är sant! Det meddelade Rapport igår kväll. Hela 35 miljoner julhälsningar skickas i Sverige varje jul. Otroligt att denna tradition lever kvar i vår annars väldigt datoriserade värld…

Bilder: Livethemma.se

Varför är det så speciellt med julhälsningar tror ni? Och var gör ni av alla era julkort? Själv tänker jag sätta upp våra i år, precis som på bilderna. Japp, jag kommer kopiera rakt av!!! (…får se hur många kort som hittar fram till vår numera danska adress??!) Ett personlogt julpynts-tips som dessutom är helt gratis och som sakteliga kommer växa fram under december månad.
Det har redan (…trots att det bara är november) blivit väääldigt många inlägg under kategorin JUL. Vi lämnar den för ett par dagar och fokuserar på inredning igen.

Ha en bra start på måndagen!

2 reaktioner på ”Var gör du av dina?”

 1. Ja, man må jo vise frem alle de flotte julekortene man får. Jeg henger mine opp i en sølvsnor med sølvklyper i entreen, så alle ser dem når de trer inn.
  I år blir det ikke noe av, siden det blir flytting i julen…….
  Ha en fin uke.

 2. Jessica Forsström

  Hej, jag sparar alla julkort! Borde väl inte men tycker det är lite kul, skriver år på dem & sparar! Trodde faktiskt inte att man skickade så många längre men det låter bra då kanske man får några i år också 😉 Jag brukar hänga upp mina på ett snöre på väggen men träklädnyppor!

  Med Vänliga Hälsningar
  Jessica Forsström

Kommentarer är stängda.