Vårt nya badrum


Hej alla söta läsare!
Då var det söndag morgon (veckans vilodag..!) och jag har precis satt mig vid datorn med en stor balja nybryggt kaffe! Martin sover fortfarande och Ebba sitter brevid mig med sin prinsesspysselbok iklädd prinsessklänning, haha! Besökarantalet blir fler och fler och jag vill passa på tacka för alla kommentarer under veckan. Jag blir sååå glad när när ni tittar förbi och skriver ett par rader till mig, tack snälla ni!

Idag tänkte jag dela med mig av lite bilder från vårt nya badrum.

På vägen upp får ni ta del av renoveringen i trappan.
Taket är nu målat två gånger och behöver en strykning till. Nyisolerade väggar som ska spaklas målas spaklas målas spaklas målas….
Därefter ska trappan och golven oljemålas!


Bilder: [room]by sofie
Ja. som ni ser så har vi inga vilodagar i vår familj…
Det finns alltid ”things to do”.

Igår premiärduschade jag och är det inte underbart med golvvärme… det våta golvet blev torrt på ”nolltime”! Jag söker dock fortfarande efter snygga krokar sååå… sålänge får det blir stagingkrokar(=sugproppskrokar.)
Spegel är också på gång, har dock inte spikat placeringen ännu.
Här kommer utlovade bilder…Bilder:[room] by sofie

14 reaktioner på ”Vårt nya badrum”

 1. room by sofie;

  Go Söndag! 🙂

  Tack så mycket för gratulationen om lampan.:) Gillar den jättemycket men det känns lite ovant ännu. Men ibland tar det ju en stund att vänja ögonen vid något nytt.

  Jag tycker det är jättebra att du kommer med tips, ibland blir man lite hemmablind. Och jag tror man ser saker på ett annat sätt ”utifrån”. 🙂

  Jag håller med dig om att lampan känns bäst till vänster om soffan, så nu är den tillbaka där igen. 😀 Mattias tyckte hela tiden att den skulle vara där men jag är sån som måste testa.

  Ditt förslag är jättebra och det var den tanken som slog mig också först, att byta plats på lampan och trädet men så kände jag att man kanske skulle ha en lampa vid gungstolen i om att gumman brukar sitta där och läsa. Fast nu satte jag den lilla lampan som liknar en kula på den sidan i stället. Sen har vi ju taklampan där med. Så det ska nog gå bra ändå. 🙂 Men jag är inte riktigt vän med den trebente i den andra hörnan. Har testat det en gång tidigare och det klickar inte. Hm…men som sagt, ibland vänjer man sig. 🙂 Får väl ge det ett par dagar. Man har för många favoriter och för lite rum. 🙂

  Ska se om jag kan fota lite i dag och lägga ut bilder någon dag på hur det blev. Det är kul att testa, flytta runt på saker tycker jag.

  Jag hejade på Lili & Sussie i går faktiskt. Tyckte den låten är svängig och man blir lite nostalgisk. Gillade dem så mycket på 80-talet.

  Såklart är de ok att länka. 🙂 Jag länkar tillbaka till dig.

  SÅ fint ni har det i badrummet!
  Ser fräscht ut. Skulle med vilja fixa i vårat. Men den dagen kommer väl den med. 🙂

  Ha en riktigt skön Söndag! Kram Malin I&D

 2. Riktigt läckert badrum! Turkost är så snyggt och ger en sådan fräsch känsla! Ditt badrummet måste du vara nöjd med. Jag visade mitt badrum igår, om du vill se 🙂
  Ha en fin söndag!

 3. Malin:
  Ja, det är kul att ändra om och man måste testa sig fram. Ibland när Martin är bortrest brukar jag möblera om helt, byta textilier etc. Det är såå kul att piffa och fixa!!!

  Jag hejade på BWO igår…och det ju inte så bra 🙁

  Badrummet blev bra, ska ut och kolla knoppar idag!

  Skön söndag till dig med.
  Kram Sofie 🙂

 4. Tack för ditt inlägg på min blogg!
  Wow, ditt badrum är oxå jättefint! Fint med bänken och skåpet.
  Väldigt fin harmoni!
  Ha en skön söndag

 5. marita blücher

  Hej Sofie,
  Så roligt med en ny bekantskap – tack för din rara kommentar och anmälan till Feng Shui-kurserna. Vilken fin och inspirerande blogg du har och vilket läckert badrum ! gillade verkligen de turkosa detaljerna.
  Ha det så bra.
  Kram/Marita

 6. Så fint det blir. 🙂 Gillar att ni valt att bryta det svartvita med ett brunt golv. Blir lite mjukare så. Det är onekligen något visst med att ta första duschen i ett nytt badrum. Händer inte så ofta dock. 🙂

 7. Så fint det blir. 🙂 Gillar att ni valt att bryta det svartvita med ett brunt golv. Blir lite mjukare så. Det är onekligen något visst med att ta första duschen i ett nytt badrum. Händer inte så ofta dock. 🙂

 8. Sorry för trippelkommentaren. För att kompensera har jag länkat till din fina blogg från oss. Vi Lundabor måste hålla ihop. 😉

 9. Tack Vera!
  Ja, vi e himla nöjda med den turkosa färgen!
  Den lyfter det grå/svarta!
  Sofie

 10. Tack Marita för din kommentar!
  Jag är jätteglad och ser framemot feng shui-kursen.
  Läser Jannices blogg dagligen och hon är feng shui ut i fingerspetsarna 🙂

  Jag kommer från Ystad men bor i Lund sedan sju år… kände inte till din butik…trots att jag läser YA:n lite då och då. Hur länge har du haft den. Verkar sååå mysig.
  Kram Sofie

Kommentarer är stängda.