Bilder från fredagens inredningsprojekt.

FÖRE; Nyinredda lägenheter i en gammal skånelänga. Här ett oinrett utrymme mellan första och andra våningen. Min kund vill ha ett utrymme för tvätthantering, han föreslog linor i taket. Tvättmaskin och torktumlare finns i rummet intill.
och resultat blev….


EFTER: Ett ombonat rum mellan två våningar.
Tork/vädringsställ, en sittplats…ja, ni vet om tvätten inte riktigt är klar! Dem putsade väggarna och klinkern på golvet gjorde rummet väldigt kallt och hårt. Jag valde att sätta in en skärmvägg i ek för att få in lite jordelement och för att skärma av klädhanteringen. Lite fejkgräs som ingen behöver ta hand om i en vacker vas från bolagret. Även tavlor i grönt och skrärmvägg från Bolagret. Stol Herman kommer från Ikea.
Tvätt/vädringställ samt galjar från Rusta.

….och här får ni en tjuvkik in i nästa trapphus.
Fortsättning följer på måndag!


Bilder: [room] by sofie

10 reaktioner på ”Bilder från fredagens inredningsprojekt.”

 1. Vilket fantastiskt yrke du har! Jag längtar tills jag blir min egen chef 🙂 Frihet och ansvar! Men det dröjer nog några år, tills sambon är klar med sin utbildning och fått jobb, så man har en säker inkomst i hushållet 🙂 Meeen jag är ju bara 21, har hela livet framför mig 🙂 kram

 2. Fint det blev! Glömt bort att man kan göra fynd på Bolagret:) Badrummet blev också jättebra! Vi hörs vännen! Kram

 3. Proforma;
  Ja, linor var helt uteslutet!
  Bättre med ställ som man kan vika ihop när dem inte används.
  Kram S

 4. Maria;
  Vikväggen blev toppen. Jag skulle inte vilja hänga mina underkläder så där i trapphuset på linor, haha!!
  Ha det gott,
  kram S

 5. Jossan;
  Bolgret är super, gjorde en del fynd till mig själv oxå! Men dem måste jobba med sin exponering av butiken annars kommer dem inte sälja så mycket!

  Kul att du gillade badrummet, det känns skönt att ha det klart!!

  Hoppas allt e bra med dig!
  Kram S

 6. Malin;
  Tack för din kommentar Malin! Jag blev väldigt nöjd med vikväggen!
  Kram Sofie

Kommentarer är stängda.