Inredningstips; Gardiner

Frågar du mig – så ska gardiner hänga från golv till tak. På skena i taket. Då uppnår man ”den där härliga hotellkänslan”. Jag säljer gardiner till såväl privata hem som kontorsmiljöer och jobbar med Astrid och Mimou som mina största leverantörer. När du och jag bestämt vilken känsla du vill ha i ditt hem har jag en lokal sömmerska som syr och monterar. Du och jag behöver alltså bara bestämma vilka textilier vi ska använda i ditt hem, för att uppnå den känsla du önskar i dina rum.

Denna bild har jag haft sparad ett tag och jag blev själv så galet inspirerad när jag såg den på Pinterest. Förmodligen har man, när man byggt huset fräst in spår för just gardin. Jag älskar när man får den där platsbyggda looken. En rikigt 10-poängare enligt mig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *