Bloggforum i Tibro

I veckan var jag på Bloggforum. Tack Knistad Herrgård, möbelbutiken MIO, reklambyrån Milk, Lundbergs möbler, TV-profilen och hälsogurun Christian Bitz för ett fullspäckade dagar. Och Boris Lennerhov för att du delade med dig av härlig kuriosa om Gekås i Ullared. Dessa resor är en boost av fina möten med såväl nya som välbekanta influensers, inspirerande platser, fabriker, hotellrum, matupplevelser och givande föreläsningar. Alla bilder (..förutom typ den sista i inlägget) har jag lånat av mina duktiga kolleger; energifyllda Frida G Svensson, härliga Helena Lyth och mitt fina resesällskap Annika Sriwanna Salomonsson från Helsingborg. Håll tillgodo av deras fina bilder från våra två dagar i Tibro.

 

Bilder; Frida G Svensson

 

På plats i fabriken hos Lundbergs möbler.

Bilder: Helena Lyth och  Sriwanna

Knistad Herrgårds VD Dan med Ullared-Boris Lennerhov som tillsammans försöker lösa tekniska utmaningar. 

Dans senaste projekt Äppelbyn som han skapat tillsammans med Jonas Bohlin. Runda hustomter är något helt nytt och hela historien är fantastisk. 

 

Den danske TV-profilen och hälso-gurun Christian Bitz berättade om att 50% av alla danska är överviktiga och hur han designat sitt porslin som säljs hos Mio. Mattallriken är 20 % för att vi ska minska portioner. Enkelt! 

Bilder; Helena Lyth

 

Dag 2: Mio huvudkontor i Tibro. 

Bilder: Helena Lyth

Vi delades in i tre grupper och här nedan ser ni resultatet av min, Emma, Martin och Anna-Karins tolkning av ”hipster-slaktarens-hem”

Bild: Room by Sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *