Idag öppnar…

 

150114goh_skissbild_560

Stockholm Furniture and Lightfair. Årets hedersgäst är Ilse Crawford som har en fantastisk bakgrund som formgivare. För er som inte känner till Ilse kommer här ett utdrag från en frågestund mässan gjort med henne.

”Ilse Crawford, född i London, inledde sin karriär som journalist. Vid 27 års ålder fick hon uppdraget att starta brittiska ELLE Decoration och tio år senare tog karriären henne till New York där hon var vice president på Donna Karan Home. Hon återvände till London 2001 och startade då sin egen designbyrå – Studioilse Creative Direction och Design, som idag har 20 anställda.

Ilse Crawford gör sin livsfilosofi till verklighet tillsammans med sitt områdesöverskridande Londonbaserade team. Det innebär att hon skapar miljöer där människan känner sig bekväm; offentliga utrymmen där alla kan känna sig som hemma och trevliga hem som är meningsfulla för dem som bor i dem. Hon skapar möbler och produkter som är till hjälp för människans beteende i vardagslivet”. 140318_IlseC_VitraArtek_0257_0140318_IlseC_VitraArtek_0249_0

Bilder: Studioilse.com

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *