Inredningstips: Vägghängd skänk

Från samma lägenhet som jag bloggade om igår – hittade jag denna bild. En stilren, nordisk, och väldigt funktionell vägghängd skänk att förvara saker i.

Inredningstips; Har du en stor och klumpig byrå eller skänk som tar lite för mycket plats? Då är kanske en vägghängd förvaring något för dig. Det ger en svävande och luftig känsla i rummet och idag visar jag ett bra exempel. Denna skänk har man (troligtvis) låtit sig bygga av köksstommar 60x60cm. Som topp har man lagt en tillsågad träskiva i ett ljust träslag. Kan vara furu eller kanske ask, men här kan man välja precis vad man vill; marmor, betong eller kanske en vit skiva. Till Ikeas köksstommar Metod finns det numera med en metallist, som man skruvar upp på väggen på den höjd man vill ha skåpet. Därefter hänger du bara upp skåpen på listen. Detta förenklar upphängningen och är väl värd sin 79 kr.

SFDFF1423930C8C465D86E36BFC134E3900

Bild: Stadshem

1 reaktion på ”Inredningstips: Vägghängd skänk”

  1. Ikeas Metod är suveränt till den typen av möbel! Jag har gjort så i sovrummet. Valde dock en låda i överkant med skåp under vilket blev superbra! Sju skåp på rad, 2.80 lång och skivan beställde jag målad och klar hos ett lokalt snickeri eftersom det inte är så lätt med de måtten. Kolla gärna här: http://proforma.blogg.se/2014/june/pa-banken.html
    Hoppas allt är bra med dig, Sofie!
    Kram Irene

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *