Entré-förvandling.

Om en stund ska jag presentera ett inredningsförslag till en kund, där jag fått i uppdrag att skissa och integrera själva entrén och hallen. Idag är de liksom två läger. Här gäller det att skapa dynamik med hjälp av ljussättning och kontraster och jobba bort den långa korridorskänslan. Golvet är fantastiskt och takhöjden är 3, 5 meter.

Nedan ser du ett bildkollage av hur entrén ser ut idag och bilder från min moodboard.

Image

Kollage_hall_entre

Hall_entre

Bild; via 

3 reaktioner på ”Entré-förvandling.”

  1. har suttit och kollat igenom din blogg hur länge som. wow, då grym du är! Fantastiska förvandlingar, och sån inspiration man får av dig! jag har varit intresserad av inredning enda sen jag kan minnas, men aldrig tänkt på att man kan jobba på det sätt som du gör! Ser fantastiskt roligt ut! så tack, nu vet jag vad jag vill jobba med! tips på utbildning? 😉 för övrigt kommer jag följa din blogg dagligen nu, hehe!

  2. Åh, roligt att du delar med dig. Tack för fina ord!
    Jag kommer lansera en homestyling kurs inom kort, kan vara en bra start för dig och i framtiden vill jag bygga en utbildning, där man kan jobba precis som jag gör idag, som homestylingkonsult / inredare och stylist. Lycka till! Och på återseende! Sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *