Webbkurser in the making.

Just nu spenderar jag mycket tid här. I min studio och bygger webbkurser. En ny satsning i [room] by sofie historia. Jättespännande såklart och de första två kurserna som kommer lanseras  är; 1. En homestyling-kurs där jag delar med mig av mina smartaste stylingtips, och hur du kan maximera din bostadsförsäljning. Den andra är en grundkurs i belysning; Lilla belysningsskolan. Där du få lära dig mer om ljussättning och varför ett hem blir platt om man inte får till belysningen. Båda kurserna kommer kosta mellan 400-700 kr. Och så småningom kommer jag fylla på med andra intressanta kurser. Lägg gärna en kommentar om det är något speciellt som du skulle vilja lära dig mer om. All input är välkommen! Finfin fredag önskar jag dig! // Sofie

roombysofie_studio_kontor

Bild: via iphone [room] by sofie

8 reaktioner på ”Webbkurser in the making.”

  1. Hej jag vill gärna delta på kurserna men jag är döv, och undrar över formatet? Om det blir videor så kan jag inte vara med om de inte är textade… Berätta gärna mer!

  2. Hej Hanna, kul att du vill delta. Webbkurserna är i dagsläget i bild och textformat. En introvideo kommer troligen som rörlig bild. Den informationen finns även i text. Tack för input! Jättebra ☺️

  3. Pingback: Inredningsexperten tipsar; | [room] by sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *