Vågad färgsättning.

En del har kanske redan passerat hallen för sista arbetsdagen denna veckan. Ni vet väl att hallen är det första och sista ni ser av ert hem och de rummet som sätter stilen för resten av hemmet. Bilden nedan känner säkert en del igen härifrån. Tokgillar hur man twistat till den svarta färgen med att låta den vita takfärgen rinna ner. Något för den modige 😉 !!!

Residence magasin

Inredningstips: Lägg lite extra krut när du inreder din hall. Satsa på bra belysning både allmän och riktad, öppen och stängd förvaring för kläder och skor och gärna någon udda och personlig inrednings. En antik guldspegel kan exempelvis ge det ”lilla extra” i en grafisk hall. Här ser vi exempelvis Anna-Leenas fina pyramider och diamant. 

Nä minsann, dags att hoppa i duschen! Idag har jag en lång att-göra-lista med allt från att rita färdigt inredningsförslag, tömma en såld lägenhet, planera inredning för en fotografering till reklambyrå på onsdag, hjälpa fina assistent-Elvira med hennes nya lägenhet.

Önskar er en bra fredag! Kram // Sofie 

1 reaktion på ”Vågad färgsättning.”

  1. Ja det dä med den rinnande färgen var nog lite för vågat för min del.
    Men visst stämmer det. Vår hall är ingen rolig syn, men vi tänkte renovera vardagsrummet först… Men visst blir man lack varje gång man stiger innanför dörren… Måste kanske tänka om, eller.. Ja, ibland är det svårt att veta vart man ska börja;-)
    Ha en fin helg!
    Kram Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *