Att ta hjälp…

Projekten avlöser varandra och jag har just nu många roliga uppdrag på mitt bord. Hade dock gärna sluppit helgjobba men det kommer jag sällan ifrån nu för tiden. Har i veckan beslutat mig för att bli affärscoachad, vill bli (..ännu!) mer effektiv och hitta ett bra och hållbart arbetssätt för alla de olika typer av projekt jag jobbar i. Det blir mycket start och stopp när man som jag är ute och homestagar, packar rekvisita, skriver artiklar, tittar på nya jobb, skriver offerter mm. Det är inte alltid helt enkelt att vara sin egen projektledare och agera såväl; säljorganisation, marknadsförare, ekonomiavdelning på samma gång som man ska vara kreativ. Dags att ta in experthjälp. På tisdag smäller det! 🙂 Önskar dig en skön söndag! Kram // Sofie  

Papper work

Bild: Fantastic Frank

2 reaktioner på ”Att ta hjälp…”

  1. Så rätt du gör!! För att bli e framgångsrik entreprenör vet jag det är viktigt att ta hjälp där man själv inte räcker till! Du är en riktigt inspiratör och trots allt jobb skulle jag kunna tänka mig satsa på ett jobb som det du har 🙂

    Lycka till finaste Sofie!

  2. Trots ett underbart roligt jobb man brinner för så kräver ju alla delar sin tid och för att få ihop allt på ett optimalt sätt så är det jättebra med ett par andra ögon och lite coachning i organiseringen 🙂 bra där!
    Men du har inte funderat på att ta in nån mer i ditt företag eller kanske låta nån annan person sköta vissa bitar (fast du själv bestämmer såklart!) Jag är högst frivillig och är på jakt efter jobb nere i Skåne 🙂 Driftig tjej med öga för detaljer och väldigt ambitiös, med lite erfarenheter från det mesta (rodda, köra släp, marknadsföring, kundbemötande mm)!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *