Mot Stockholm…

Det har blivit dags för Formex igen (…ni vet inredningsmässan i Stockholm för oss branschfolk.) Självklart drar jag mig mot huvudstaden för att inspireras, trendspana och inleda nya samarbetspartners. Denna gången bestämde jag mig för att åka upp en dag tidigare och med mig fick jag denna goa tjej som är en stor inspirationskälla. Upplägget lutar åt att spendera halv dagen åt pressvisningar i följande ordning; Habitat, Ikea samt Åhléns och andra halva dagen åt att strosa runt och inspireras av utställningar, inredningsbutiker, hotell och caféer runt om i staden.

Vill du ta del av mina Stockholmsäventyr hittar du mig på instagram som @roombysofie. Där kommer jag även peppra med inredningsbilder från inredningsmässan som kickar igång med pressfrukost imorgon kl 0850.

Bilderna nedan har jag lånat från nyrenoverade hotellet jag ska bo på och här ser ni vad en utrycksfull tapet och några snygga krokar gör för dekorationen. Önskar er en riktigt bra dag! Kram // Sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *