Koppardusch på önskelistan.

När jag botaniserade runt på Moltaz Designshops hemsida igår, hittade jag denna utedusch i koppar som ”vips” hoppade högt upp på min önskelista. Det blir ju ganska varmt när man solbadar i trädgården så här års och jag gillar verkligen den smarta, funktionella och enkla lösningen som duschen har. Bara är att koppla på trädgårdsslangen, ”borra” ner den i gräsmattan och klart för dusch. Den är 230 cm hög och är tillverkad i koppar. ”Snyggel-i-snygg-prylar” till trädgården växer ju inte direkt på träd. Nu fyller jag ju inte år förrän i december och då är det lite väl kallt att utomhusduscha. Hur funkar det då, får man beställa en förtidig födelsedagspresent till sig själv 😉 !?!

Hoppas ni får en solig och fin lördag och glöm inte att gå in och tävla om fina diamantaffischen HÄRKram // Sofie  

Bilder; via Kråkstugan och Moltaz Designshop

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *