Styling & bilder

Här kommer några sneak-peak-bilder från torsdagens styling och fotografering. Detta är lägenheten som jag gjorde i höstas där jag ritat såväl kök som badrum, gjort färgsättning och valt tapeter. Allt från start till mål! Ett jätteroligt projekt. Min plan är nu att knåpa ihop ett reportage med före, under tiden och efterbilder. Tycker det skulle vara roligt att dela med mig samt ge tips och råd, handledning som kan vara bra att veta om man är sugen på att ge sig in i en totalrenovering. Tror ni någon skulle vilja läsa?! Den turkosfärgen heter Signe, tapeten är dennalampan i sovrummet hittar du HÄR och grafiska vykort HÄR. Önskar er en skön och solig helg! Kram // Sofie 

Bilder/styling: room by sofie

8 reaktioner på ”Styling & bilder”

 1. Det tror jag absolut man vill läsa om! Den blåa färgen var behaglig. Tror du den kan passa i mitt kök ? Snygga stolar också. Det märks jag har blivit inspirerad av dig 🙂 .. haha

 2. oh YES! Såklart man vill läsa om sådant – det är ju verkligen som lördagsgodis!

  En fråga till… När man stylar och kläder och dittan och dattan ligger framme och ser snygga ut (typ leksaker i barnens rum, handdukar på sniskan, fina klänningen på galge på väggen… Ja, du förstår…) – låter man det ligga framme precis så också när det är dags för visning?! Hur privata grejer får finnas kvar då?!

 3. Ja, jag är jätteintresserad. Gillar SofieStile
  Många inrednings bloggar är likadana men du har nåt mer som gör det Extra kul att titta./ lisa

 4. Hej!
  Taklampan som hänger i sovrummet där – vad heter den och var kan jag få tag på en?

  Tack på förhand
  Linda

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *