Föreläsning i Växjö -Tillis

Maj 2013 verkar vara föreläsningarnas månad. Jag har gjort en och har fyra kvar. På onsdag har jag blivit tillfrågad att komma till Växjö för att inspirera och föreläsa för ett gäng inredningstokiga tjejer. Såklart jag vill! Jag kommer köra min inredningskurs; ”Hitta din personliga inredningsstil” på plats i fina inredningsbutiken Tillis. Tillis säljer produkter från bla. Tine K, Nordal, House Doctor och Afro Art. Idag fick jag besked om att det fortfarande finns en handfull platser kvar. Så här kommer ett tillfälle till er som bor i Växjö-trakten att komma och lyssna på mig i Växjö 15/5 kl 18. Priset är 495 kr och anmälan och betalning görs till; sannaen@hotmail.com

Det blir som vanligt mingel med bubblor och enklare plockmat. Butik Tillis bjuder med erbjudande för alla shoppingsugna! Tveka inte att höra av dig om du vill komma och lära dig mer om inredning om inredningsstilar och hur du bäst går till väga för att lyckas med din personliga heminredning. Väl mött // Sofie

Bilder; Tillis och Tine K Home.

2 reaktioner på ”Föreläsning i Växjö -Tillis”

  1. Hej Sofie,

    Jag är så nyfiken på vart du kommer ha dina kommande föreläsningar! Kommer du ha några i Helsingborgstrakten?

    Ha det bra!
    Mvh Jenny

    1. Hej Jenny! Jag har normalt mina föreläsningar i min inredningsstudio i Lund. Anmäl ditt intresse här till höger så kontaktar jag dig till hösten när det är dags för nya kurstillfällen. Allt gott! Sofie 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *