Att engagera andra…

Det blev en heldag för mig igår, även om stoppet i Borås och Grand Hotel bara var några timmar (…lovar att komma tillbaka snart Jenny.) I 120 minuter körde jag en ”non-stop-session” för femtio färgstarka och modemedvetna kvinnor. Jag inledde med att ge de en kort inblick i årets trender, guidade de i hur man lyckas med sin heminredning. Där efter gick vi in på dem lite tyngre bitarna, butiksexponering i teorin och praktiken, merförsäljning och avslutade med en workshop där de fick analysera sitt varumärke samt kartlägga sin kund. Inser efter varje gång jag kört föreläsningar, att stå på scen och engagera är lite min grej. Att jag gillar att ”stå i centrum” fick jag ju höra redan på lågstadiet 😉 !!! Att få ”igång” en stor grupp människor på en och samma gång ger mig verkligen härliga kickar. Vad ger dig kickar på jobbet? Tål att tänkas på ibland. Bilderna visar finfin inredning från hotellobbyn. Solig tisdag! Kram // Sofie 

Bilder: room by sofie

4 reaktioner på ”Att engagera andra…”

  1. Jag har faktiskt insett samma sak. Att jag gillar att engagera och ge verktygen till att kunna/vilja förändra. Inte nödvändigtvis för att gillar att stå i centrum, utan snarare för energin jag får av alla dessa härliga, vetgiriga personer jag har framför mig. Tillsammans gör vi skillnad! Och det är när jag märker att alla är med på tåget som kicken infinner sig. 🙂 Tänkte på dig igår när jag körde till Malmö. Hade varit roligt att se hur du har det. Lycka till med allt du tar för dig!

  2. Jaaa Sofie, hojta gärna till om det blir fler ggr så jag får visa dig ”min” stad! Hade gärna lyssnat på dig också, du är säkerligen grym på att inspirera!
    STOR kram:):)

  3. Supertack för en jätte bra och en inspirerande föreläsning. Nu vet jag hur jag ska tänka för att merförsäljningen ska gå lättare 🙂

  4. Pingback: Föreläsning i Växjö -Tillis | [room] by sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *