En kväll på Ikea Älmhult.

Igår spenderade jag dagen i Älmhult. Mitt lilla Älmis, där jag pluggade till inredare för fem år sedan. Då jag pendlade från Lund och vår stora tjej Ebba var bara 1,5 år då. Idag är jag SÅ glad jag satsade och vågade  leva ut min dröm -att jobba som inredare och stylist. Idag styr jag mig själv, driver mitt egna aktiebolag och jag är riktigt stolt att kunna säga att jag faktiskt livnär mig på min projekt, min blogg och alla inredningsuppdrag. Tack till min fina Martin som alltid supportar. Och våra föräldrar. Och så har jag ju Elvira, min assistent som numera är timanställd och som gjort sig oumbärlig på [room] by sofie. Det gäller att kämpa hårt och veta att en arbetsdag inte slutar klockan 17. Den tar bara en paus för familjeliv och sen fortsätter den igen några timmar vid 23-tiden. Ni egenföretagare med småbarn vet precis vad jag pratar om. Jobbet finns med en hela tiden. Men det är det värt och kul är det. Varje dag och minut! Oj, nu svävade jag ut ordentligt. Nåväl, åter till ämnet. Igår stod det Ikea-family seminarie och temat var; ”Duka upp till fest”. Jag föreläser och kör en hel del event ute på företag. Jag älskar mötet med människan och inspireras oerhört mycket av att ge inspiration till andra. Ett tjugotal personer hade samlats för att få tips till både bröllopsdukningar och student och även förbipasserande stannade till. Här kommer lite bilder från kvällen… Fortsatt fin dag! Kram // Sofie 

Romantsik dukning i rosa och vitt! 

 

Uppdukat för avslappnad grillkväll! 

Bilder: [room] by sofie

2 reaktioner på ”En kväll på Ikea Älmhult.”

  1. Pingback: Ingen vanlig dag... | [room] by sofie

  2. hej sofia I love your blog great ideas and inspirations I have a question can you have a photo of the model apartment in älmhult do the 69 square meters of beautiful greetings from vienna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *