Studio 54

För alla er som var på min inredningskurs förra veckan, anade kanske denna bild på min dator? Den ligger nämligen som skärmsläckare och jag blir lika glad varje gång jag ser den. Studio 54 heter tapeten den är designad av Andreas Bruzelius Berger. Jag gillar stylingen och hur de placerat den gula lampan i det gula fältet. Det är så roligt hur man kan jobba med färg ton i ton för, att inte få så stora kontraster. Föreställ er att lampan var placerad i det blå fältet, hur mycket mer framträdande den skulle bli…

Precis så jobbade duktiga Hanna när hon färgsatte väggarna mossgröna i veckans program av Äntligen hemma. Till det satte hon ett klargrönt skåp och fina gröna vaser. Ett smart inredarknep när man vill jobba med färg, använd olika nyanser av samma färg och det blir alltid ett bra resultat. Nu är det jag som ska spika rätt nyans på väggarna till mina kunder i Bunkeflostrand. Klockan elva ska jag presentera ett inredningsförslag på en ”salong” som är arbetsnamnet på mitt projekt. Matsal / lounge 40 kvm = pure sällskapsavdelning, no TV. Ha en bra fredag! Kram // Sofie 

Bild: Mr Perswall

6 reaktioner på ”Studio 54”

  1. Spännande sammanträffande att läsa din blog och konstatera att du har plockat upp den här tapeten som Andreas Bruzelius Berger har skapat. Andreas är duktig han…

  2. Hej Sofie!
    Jag är trogen följare av din fina blogg och delar din smak på inredning i många lägen!

    Jag läser en distansutbildning till inredningskonsult på arkitektskolen i Danmark och skickar in diverse projekt via post. Har fått lite kritik för bristfällig kvalitet på färgbilderna jag skickar in och då kommer min fråga: Vad använder du för skrivare för att få bilderna i rättvis kvalitet?

    Tack på förhand!
    Mvh Sofia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *