Snapshots från studion

Har just svurit långa fula ramsor över dåliga (…läs obefintliga) trådlösa uppkopplingar och mobila bredband. Varför köpa dyr utrustning när ingenting funkar!? Morr. Undrar om det är mina fina plywood-väggar som inte släpper genom signalerna. Efter att tröttnat på att installerar av, om och på modem samt svara på viktiga mail på mobilen fick jag lämna min studio och är nu på plats vid matbordet i 20-talsvillan! T E K N I K gör mig bara SÅ trött! Det ska ju bara funka….

Nåväl, nu pumpar Swedish House Mafia ut energihöjande musik i sonosen och mitt humör är på väg till det normala! 🙂 Bjuder er fina läsare med några bilder från förra veckan när jag var i full gång med moodboarding till kund. Hoppas du fått en bra start på veckan! Kram // Sofie 

Bilder: room by sofie

4 reaktioner på ”Snapshots från studion”

    1. De kommer från Ikeas pappersavdelning. De är väldigt behagliga i färgerna. Finns (..vad jag vet) bara på de nya varuhusen. Älmhult och Uddevalla! Ring kundtjänst annars och fråga. Lycka till! Kram Sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *