Att snygga till…

Idag bär det av mot Malmö för en ”lightstyling” av en tvåa för det här gänget. Ibland vill mäklarna att jag kommer ut och snyggar till och fixar det sista inför fotografering. Några timmar på plats och mäklarna upplever att det ger bilderna ett enormt lyft. Oftast adderar jag textilier i sov -och vardagsrum, växter och lite ”lull-lull” till badrummet. Någon matta här och där kan göra stor skillnad. Några enkla bilder i förväg är vad som krävs och jag packar bilen med lämplig rekvisita. Häng med dit vet jag! Du hittar mig som roombysofie på instgram. Ha en bra start på måndagen! Kram // Sofie 

Styling; [room] by sofie Bild: Hemnet

1 reaktion på ”Att snygga till…”

  1. Hejsan! Vilken härlig blogg du har:) Jag blev nyfiken på vart skrivbordet kommer ifrån butik/nätet och märket? Vänlig hälsning/My

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *