Ny praktikant och föreläsning

Ni som följer mig på instagram kunde igår se att ”sofie-klanen” fixar i studion. Mia (th) är ett nytt tillskott från KY-utbildningen i Älmhult, från utbildningen jag själv läst. Hon ska hänga med mig och Elvira i tio veckor….tjoooohoo vad går! Mias blogg hittar du HÄR. På torsdag är det dags för min egna inredningskurs, just precis här i studion och Mia och Elvira har fått i uppgift att ställa den i vårskrud, medans den här donnan påminde mig om att  jag faktiskt måste ha en invigning snart! Kanske vill någon av er trogna läsare komma? Håll utkik! Önskar er en bra dag! Kram // Sofie

Påminnelse

Bor du kanske i Malmö-trakten och inte har storslagna planer imorgonkväll, kanske ni kan få det!!! Det finns det fortfarande gratis-platser kvar till min inspirationsföreläsning på Svenska Kakel. Bara att anmäla sig till Louise på mailen nedan. Varför inte fråga grannen, din mamma eller någon väninna du inte träffat på länge? Hoppas vi ses… 

1 reaktion på ”Ny praktikant och föreläsning”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *