Nu utökar jag min verksamhet…

I början på året fick jag ett meddelande på telefonen, där en kvinna pratade in att hon eventuellt hade något jag kunde vara intresserad av. Hur nyfiken blir man inte då liksom…? Jag ringde upp direkt och dagen efter träffades vi i Malmö. Det visade sig att det var erfarna Anita Martinez Beijer som drev homestagingfirma Agent Home.

Anita hade fått ett nytt spännande arbete och ville nu sälja sin verksamhet. Ett par aktörer hade redan varit och kikat på hennes lokal och möbellager och jag var inte sen att slå till! Den första februari, hade jag tömt hennes 150 kvm stora lager och jag kände en sköööön växtvärk. Det en enorm tillgång att bolla idéer med Anita, som jobbat  sen år 2000 med homestaging både i Stockholm och Malmö. Att jag även fått ta del av hennes stora nätverk och kunder känns oerhört roligt. Massor med möbler och rekvista ser jag mest som en bonus.

Jag tvingades se mig om efter förstärkning och som en del säkert sett på instagram så har jag nu Elvira som assistent. Hon har på kort tid gjort sig oumbärlig på [room] by sofie och inom kort kommer Elvira börja gästblogga här, då får ni en längre presentation av henne.

Nu kör vi alltså så det ryker. Tveka inte att höra av dig om du behöver inredningshjälp hemma eller kanske behöver du stylinghjälp inför försäljning av ditt boende?  Jag erbjuder såväl muntliga konsultationer, enklare stylingar som fullmöbleringar av hus och lägenheter. Bilderna är från mitt senaste stylingprojekt i samarbete med denna butik. Allt är möjligt -eller hur? Kram på er!  // Sofie 

Bilder: via Våningen och Villan.

14 reaktioner på ”Nu utökar jag min verksamhet…”

 1. Hej Sofie!
  Vad roligt att det går så bra!!
  Hoppas allt är bra med hela familjen!
  Hälsa de så gott
  Ha det bra!
  Kram Elin

 2. Pingback: Är det ett original? | [room] by sofie

 3. Stort grattis till dig! Så himla kul att det går bra och att du fick och tog denna chans 🙂 Allt lycka till!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *