Grafisk styling i 20-talsvillan

När det rätta ljuset ges, är vårt vardagsrum en perfekt fotostudio! Så i lördags morse riggade jag kameran och stylade upp vår vita Kramfors-soffa. Ni vet den som var rosa innan och stod mot andra väggen? Ni ser vad en klädsel kan förändra stilen i hela rummet? Otroligt!

Den grafiska stilen är väldigt fin och jag gillar den absolut bäst när kontrasterna inte blir allt för stora. Vet att ni är många där ute som gillar det svart och vita, så här kommer ett urval av bildserien. Och så är svaret på frågan om man kan ha vita soffor och små barn; Ja! Klädslarna går ju att tvätta och när vi har vita klädslar på sofforna hemma, så vet barnen att de helst ska sitta på golvpuffarna när det serveras chokladglas eller ostbågar 🙂 . Ha en bra start på dagen! Kram // Sofie 

Bilder: room by sofie

11 reaktioner på ”Grafisk styling i 20-talsvillan”

 1. Smukt Sofie…Tæppet fra første foto er det fra IKEA eller ? Har du et navn og pris på det ? God mandag til dig.

 2. Oj så fint! Är också sugen på en vit soffa o blir lugnad av dina ord. Synd bara att mamman i vår familj är den mest klantiga… Kanske får köpa en sittpuff till mig med då. Kram!

 3. Jag hade övertalat mig själv till att det blir en Isunda grå Karlstad…men jag kanske ska våga köpa en vit ändå. Det är ju toksnyggt och ser så fräscht ut! Har beställt rosa Prettypegs som ska bli fötter:) kanske kan köpa en extra klädsel, och en stor filt att kasta över när det är fredagsmys med ungarna:)

 4. Supersyggt stylat, du behöver inte en Kramfors till, eller någon annan kanske? Vi har beställt en större soffa, Kramfors blev för liten när vi flyttade. Men den är så fin, och det är supersnyggt när du klätt upp den!

  1. Tack för erbjudandet, men jag har en till Kramfors. En tvåa med tillhörande divan. Tyvärr är den för tung att homestaga med. Det är verkligen en superfin model, instämmer helt! 🙂

  1. Ah, låter fint! Jag har varit på g med pretty pegs lääänge nu, men varje gång jag ska beställa får jag beslutsångest. I-landsproblem 🙂 !! Jag hade kör grå soffa! Lycka till! Kram Sofie

   1. Tack snälla Sofie! Det får bli en grå soffa och resultatet kommer ju på min IG om drygt en månad:))

    Jag har haft grym beslutsångest gällande mina prettypegs men till slut bestämde jag mig för rosa Siri. Gillar formen som känns lekfull och kurvig och rosa tröttnar jag aldrig på, och annars kan man ju alltid spraya om dem:)

 5. Jeg elsker stilen!!!!
  Men nå er det fargefest hos meg, med en Marimekko-duk på bordet! Jeg trenger ikke blomster på en stund…….
  PS: din blogg er en av mine favoritter!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *