Vinn din favoritprodukt…

Då var det dags för tredje adventstävling här på bloggen igen. Idag och fram tills på torsdag har chans att tävla om valfri produkt från danska Manostiles fina sortiment.Vackra funktionella boxar, sängkläder, kökshanddukar och snygga kuddar i vackra mönster. Tävlingen är avslutad och vinnaren är nu utsedd. Grattis Nina Hedberg!  

Så här gör du för att vinna din favoritprodukt; 1) Gilla Manostiles på Facebook 2) Skriv vilken som är din favoritprodukt och motivera kort varför. Tävlingen pågår tom 20/12 kl. 23.59. Vinnaren utses av Manostiles och deras beslut kan inte överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Pressbild: Manostiles

15 reaktioner på ”Vinn din favoritprodukt…”

 1. Jag har aldrig lagt tid eller pengar på sovrummet då jag tänkt att man bara sover där. Sängkläderna vi har är ärvda eller från Ikea. Överkastet används aldrig utan ligger fint vikt på stolen… Nu kommer snart barn nr 2 o jag inser att sovrummet är husets mest använda rum! Jag skulle så gärna vilja göra sovrummet till en välkomnande o behaglig plats med detta fina paket; http://shop.manostiles.com/product/exclusive-gift-set-848/
  Jag har gillat på FB o håller tummarna på att tomten kommer just till oss 😉

 2. Hej du!
  Såg din text i nya Family Living, gud vad kul att göra reportage. Tänk vad mycket nytta vi har av allt de försökte lärar oss på mediaprogrammet, tänk om vi visste det då.
  Tänkte passa på att tävla oxå.
  Skulle gärna vinna bäddsättet Classic bedding, i den grå färgen!
  Ha en god jul!
  KRAM
  Maria

 3. Åh vilka fina saker, svårt att välja. Men om jag skulle ha turen att bli den lyckliga vinnaren så skulle det bli de vackra boxarna som du har på bilden ovan. Ska organisera bland mina pysselgrejer i jul och då skulle lådorna verkligen hjälpa till.

  Kram Nina

 4. Jag klarar inte av att välja mellan de fina boxarna och de härliga prydnadskuddarna, därför skulle jag välja ”luxury gift set” som är en utmärkt och matchande set med boxar och kudde som skulle förgylla arbetsrummet.

  Gillar på FB 🙂

 5. Om det är möjligt att vara en box-oholic är jag det. Älskar olika typer av förvaringsboxar och att organisera upp hemmet! Om jag vann skulle jag vilja ha ”3 sets of boxes in beautiful Fragment patterns” för en härlig mönster- och färgmix.

 6. Pingback: Förvandla bortglömda kvadratmetrar | [room] by sofie

 7. Älskar rostbrunt och svart, och det går bara inte att välja mellan allt fint. Jag skulle bli lycklig bara över en box! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *