Påminnelse och kreativ studio!

Gick den här veckan rekordsnabbt eller? Fredag igen och om en stund tutar jag ut på inredningskonsultation. Ska hjälpa en familj att hitta trivseln i sitt hem igen. Har ibland kunder som börjat titta på nytt boende, för att de inte får till inredningen! Vi får väl se om denna familj kommer på bättre tankar efter att jag varit där 🙂 !!! Bjuder med några ”instabilder” från min kreativa studio. Ni som följer mig roombysofie kunde se att jag gav mig på att renovera ett vackert gammalt skrivbord, som jag haft i mina ägor länge. Nedan ser ni en ”efterbild” på bordet som jag målat i min favoritfärg 8500. De små vykorten kommer från Lagerhaus och kostar 10 kr /st. Tyckte det blev en fin kombination av färger och typsnitt! Vill även påminna alla er som deltog i tävlingen om RugsforHugs mattan att ni mellan 15-25 november får 10% rabatt på valfri matta. Lägg ett mail här bredvid. Efterlyser även Viktoria som stod som vinnare!

Önskar er en toppenfredag! Kram // Sofie

20121116-063406.jpg

20121116-063511.jpg

Bilder via min instagram ; roombysofie

1 reaktion på ”Påminnelse och kreativ studio!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *