Lagom till…

Först tack till alla er som kommit med ovärderlig input i förra inlägget. Blir glad att ni gillar och jag tar till mig era invändningar. Instämmer helt i att de ser ostabila ut. Lite roligt att ni säger. Just höjden var nämligen det första jag började titta på. Ljusstakarna kommer bli något lägre mer anpassade för fönster och bord. Något ändrad utformning samt grymma färgkombination. Stay tuned friends… 🙂

Lagom till lunch visar jag köksbilder från förra veckan homestaging. Kika in i ”Town houset” om 5 rok, alldeles intill Lilla Torg i Malmö som jag inrett. Alla bilderna hittar du HÄR. Nu kurrar det i magen och lunch med bästa innehavaren av denna fina butik väntar! Kram // Sofie

Bilder: via Bjurfors

2 reaktioner på ”Lagom till…”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *