Vinn min stylingrekvisita!

Besöksiffrorna stiger frekvent här på bloggen och för lite sen passerade räknaren ”en miljon” 🙂 !!! Som tack för att ni kikar in tävlar jag nu ut två affischer från Skissernas musseum här i Lund. Såhär gör du; Spid vidare att du läser [room] by sofie bloggen. Gör det genom att antingen; berätta för dina vänner, maila länk till tre kolleger, länka med bild från din blogg eller facebook. Det är upp till dig hur du vill sprida. Därefter lämnar du en kommentar så jag liksom vet att du är med, berätta gärna (..om du har lust!) var du skulle placera din affisch. Ja, ni förstår! Till vinnaren skickas alltså två affischer en 70×100 cm och en 50×70 cm som jag använt som stylingrekvisita i veckan. Affischerna levereras utan ram och tävlingen pågår tom onsdagen 17 oktober kl 23.59. Ha nu en superskön helg och åter igen -TACK för att ni kikar in! Kram // Sofie

Bilder & styling; [room] by sofie

18 reaktioner på ”Vinn min stylingrekvisita!”

 1. åhh, de där är ju superfina. jag vill, jag vill, jag vill vinna. Älskar dem massor redan.

  Jag mailar, facebookar och bloggar om [room] by Sofie så att jag har extra mycket chans att vinna!

  Hoppas tusenfallt.

  Kram

  1. Glömde ju berätta vart jag skulle placera dem. Jag skulle ha dem i mitt sovrum för där har vi inga fina tavlor över huvudet taget just nu. & de här två hade passat så fint in i vårt vita fina sovrum med tomma väggar.

 2. Åh, vilken fin tävling! Jag länkar på FB och på bloggen. Jag hade absolut satt upp dem över min soffa i vardagsrummet… där är just nu en tom vit vägg som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med… Eller kanske hallen? Hm… många tomma väggar här!

  Ha en fin dag!

 3. Elisabeth Lennartsdotter

  Underbara tavlor som skulle så fina i mitt nya vardagsrum. Om några veckor flyttar min son och jag till ett litet radhus (äntligen egen gräsmatta!) från femtiotalet och dessa tavlor skulle tillsammans med nyligen beställda soffan bli en fantastisk utgångspunkt för ett nytt vardagsrum.

  Vi håller alla våra tummar! 🙂

 4. Vilka härliga tavlor som skulle passa perfekt över mitt nyinköpta skåp som jag har i vardagsrummet! Skulle bli pricken över i:et och min sambo skulle bli ÖVERLYCKLIG att slippa höra mitt tjat om att jag (jag menar vi….) måste hitta någon snygg tavla att ha just på denna platsen.
  Tack för en härligt inspirerande blogg!

 5. Vilka underbara tavlor! Skulle passa bra som en kontrast till vår nya fondtapet eldblomman från Josef Frank! Jag sprider vidare att jag läser din blogg till mina vänner personligen!! Trevlig helg och tack för en inspirerande blogg!

 6. Dessa 2 affischer föll mig precis i smaken!! Supersnygga verkligen!!
  Vi ska flytta till nytt hus i December som är mycket större än det vi har nu så det kommer bli många väggar att fylla. Om jag hade turen att vinna skulle de få sitta i hallen i mitt nya
  hem så att alla som kommer och hälsar på får en välkomnande känsle redan i entrén! 🙂
  Mailar och sprider vidare på Facebook!

 7. Vilken rolig tävling och fina priser! Jag berättar för alla mina vänner vilken fantastiskt inspirerande och härlig blogg du har!

  Vi bygger ut vårt hus just nu och skulle verkligen behöva ngt intressant och annorlunda att sätta på väggen när det är klart! Alltid svårt att hitta tycker jag!

 8. Karin Stjärnkvist

  Jag vill gärna delta i utlottningen av affischerna, och berättar gärna för mina vänner om din inspirerande blogg! Jagg följer dig med stort intresse dagligen.
  Håller just nu på med att möblera om och ställa i ordning, efter att ha rivit en vägg mellan vardagsrummet och ett sovrum. Det känns kul att förnya sig och få upp lite annat på väggarna nu, så jag hoppas att jag vinner!

 9. Grattis till så många läsare!! Jag sprider din fantastiskt inspirerande blogg vidare till min mamma och hennes inredningsfreak till vänner!! Affischerna hade mer än gärna fått hänga i min studentlägenhet här i Lund! Antingen på väggen bakom våran soffa eller i vårt sovrum!! Hade varit så roligt att vara student och få ha en så unik pryl i sitt hem!!
  Tack för en toppenblogg!! KRAM!!

 10. Jag vill gärna tävla hos dig! jag mejlar mina vänner eftersom jag inte är aktiv på bloggen längre.
  Jag bearbetar min sambo om att vi ska göra om i sovrummet, från brunt till vitt. Jag vet att brunt väntas bli den nya stora färgen, men en brun fondvägg och beigeflammiga väggar kommer då rakt inte bli modernt! jag vill ha vitt och över sängen har jag tänkt mig en eller två snygga affischer från röhsska museet, men jag hittade ingen som föll mig i smaken när jag var där, men dessa du lottar ut är ju fantastiska!
  Kul att så många kikar in till dig! inte så konstigt kanske eftersom du har en jättehärlig blogg och underbara bilder och texter!
  Ha en fin vecka!

 11. Jag vill gärna vara med och tävla om de fina tavlorna. Har tipsat alla mina fina arbetskamrater om din blogg:)
  Tavlorna skulle få stå i min nya hall som jag flyttar in ii november!
  // Lina

 12. Jag har tipsar vänner om din blogg här i Finland. Och deltar gärna i utlottningen, tavlorna skulle få gå på väggen bakom soffan.

 13. Pingback: Masonit och mässing | [room] by sofie

 14. Jag vill vara med och tävla! Självklart läser jag din blogg och sprider det gärna, du är grymt inspirerande och en färgglad och härlig person Sofie!

  Om jag vann skulle plancherna få bli en del av min tavlevägg som jag ser framemot att få ihop i nästa lägenhet. De ser ut att passa perfekt till min samling som växer.

  Kram Jenny

 15. Mitt inlägg verkar ha försvunnit 🙁 (Skulle det ändå ha blivit dubbelt så får du plocka bort en av mina kommentarer)
  Har i vilket fall som helst delat med mig på min blogg, återkommer (nästan) dagligen för att se vad du har skrivit för något matnyttigt!
  Tavlorna skulle jag placera i vardagsrummet, först skulle den få bo på den stora vita väggen bakom matsalsbordet (som du ser på en av bilderna i min blogg). Just nu hänger det tavlor lite sporadiskt pga att det satt spikar just de ställena när vi flyttade in 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *