Bloppis; Soffor till salu.

Nu har vi fattat några beslut här hemma i 20-talsvillan (…japp, även mannen är med på noterna!!!) Man kan lätt tro att vår ”20-talsvilla” har stora sällskapsytor då huset är 250 kvm stort. Men så är det inte. Från vardagsrummet går en spiraltrappa ner, mellan soffdelen och matplatsen. Där finns gillestuga med kamin och utgång till vinterbonat uterum. Men jag kan inte säga att vi sitter där särskillt ofta. Kanske kan bli ändring på det när huset får mer tydliga rum. Det gäller liksom att ha zooner och funktioner i olika rum, något jag alltid förespråkar när jag hjälper mina kunder. Så nu har jag bestämt att vi ska sälja våra stora Kramforssoffor -en trea, en tvåa och en schäslong. Ja, ni hör själva, det är mycket soffor! Otroligt fina i sin nya rosa klädsel. Men de känns liksom som de äter upp hela vårt vardagsrum. In vill jag istället ha en eller två stycken raka soffor som då eventuellt ska placera mitt emot varandra för lite mer sällskapskänsla. Är du intresserad av att köpa sofforna? Maila mig på sofie@roombysofie.se Fin torsdag! Imorgon väntar tävling på er, så missa inte att kika in! Kram // Sofie  

Bild; room by sofie

3 reaktioner på ”Bloppis; Soffor till salu.”

  1. Åh, dom är ju så fina sofforna, men min man går inte med på rosa, inte på soffan i alla fall. Det ska bli kul att se hur det nya blir. 🙂

  2. Hej!
    Undrade om sofföverdraget kom från oss – dvs Bemz. Ser ut som ett Bemz överdrag men ville forst kontrollera innan jag delar bilderna med mig med våra 34000+ fans.
    Tack på förhand!
    Christie at Bemz

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *