Vinn en RugsforHugs!

Nu har det blivit dags att tävla igen och denna gång har du chans att vinna en krammatta från Rugsfor Hugs. Den är handgjord och i högsta ullkvalité (värde 3300kr). Mattans budskap är att påminna oss om att ge våra nära och kära fysisk närhet. Något vi alla behöver för att må bra! Speciellt i tider då vi mer och mer kommunicerar via våra datorer, läsplattor och smartphones. Det är viktigt att visa omtanke för våra medmänniskor, bekräfta varandra samt ge varandra trygghet. Mattan som är en fin inredningsdetalj blir också en naturlig plats för närhet. Den passar såväl hemma som i offentlig miljö -ja överallt där människor möter varandra. Ett plus för att den snygga designen av Louise Vilmar. Idag finns mattorna på hotell, skolor och dagis, hos borgliga vigselförrättare och i privat hem.

Vill du vinna mattan behöver du bara svara på frågan; Var skulle du lägga din krammatta och varför? I potten ligger mattan Black/ Pink i den nya stora storleken, 120 cm i diameter. Du kan tävla tom måndagen den 5/11, kl 23.59. Nedan ser du hur mattan Black/Pink (100 cm) ser ut hemma hos mig. Lycka till nu och ta chansen du med! 🙂 

 

Vinnaren utses av RugsforHugs och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Bild: [room] by sofie

83 reaktioner på ”Vinn en RugsforHugs!”

 1. I vår lägenhet har vi tagit upp en större dörröppning mellan hall och vardagsrum. Det är mitt i lägenheten och den punkt som man alltid passerar, vilka rum man än ska emellan. Tidigare krockade vi, och stod och liksom undrade vem som skulle lämna företräde… Nu får vi plats att passera varandra när vi möts, men visst vore det trevligare att stanna och kramas, istället för att bara passera!

 2. Jeanette Bäckman

  Jag vill gärna vara med och tävla om den vackra mattan med detta fantastiska budskap. Om jag blir den lyckliga vinnaren skulle jag placera den i vardagsrummet där hela familjen umgås varje dag och där skulle den verkligen fylla sin funktion på bästa sätt.

 3. Jag skulle lägga den i min dotters nya lägenhet som hon fick i fredags efter att ha kämpat länge som inneboende i ett litet rum hos en dam på Kungsholmen. Nu kan hon och pojkvännen äntligen flytta ihop<3.I Hallen skall den ligga så alla som kommer på besök ser denna fantastiska skapelse och kanske till och med får en kram:)

 4. Åh! Den är så fin! Jag skulle placera den på övervåningen i tv-rummet, där jag redan har en del rosa detaljer. Det är även barnens rum och då passar budskapet ännu bättre.

  Nu håller jag tummarna!

 5. Vilken fin matta! Jag skulle ha gett den till min systerdotter. De flyttar i december och då får hon sitt första alldeles egna rum. Ett perfekt ställe att ha en matta som inbjuder till kramar och kärlek! Tänk att ha en alldeles egen krammatta:)

 6. Jag skulle lägga mattan i min underbara dotters rum. Hon älskar allt som är mjukt och gosigt, så en ”kram” matta hade varit perfekt till henne!!

 7. Eftersom min 3-åriga dotter älskar ’muuusiga mattor’ och att kramas så skulle den få en självklar plats i hennes rum! Det gör inte saken sämre att den har inslag av rosa 🙂

 8. Superfin matta! Jag skulle lägga mattan i min ena dotters rum. För några år sedan blev hon allvarligt sjuk men som tur är fick vi en lindrigare diagnos än den första. Två operationer senare är hon nu frisk. Vardagen kommer ikapp snabbt och man puttar undan det allra jobbigaste men tankarna finns där. Varje kväll kramar vi henne lite extra. Mattan skulle vara såå fin i hennes rum!

 9. Tjock, go och med ett fantastiskt budskap skulle denna matta få ligga precis utanför hallgolvet, rakt fram från ytterdörren där den möter alla som öppnar dörren. Ett välkomnande och varmt bemötande behöver vi alla:) Så nu håller jag tummarna, kramar mig själv och hoppas på att denna matta blir min! Tack så mycket för en annars härlig blogg Sofie!

 10. Jag skulle lägga mattan i vardagsrummet för att kunna krama om mina barn lite extra varje dag. Då vi just går igenom en skilsmässa behöver hela familjen så många kramar som det bara går att få!

 11. Hej! Jag vill gärna vara med o tävla om den fina mattan 🙂 Jag skulle placera den i vår hall som är stor o ljus så att man blir glad när man kommer hem till oss. Förhoppningsvis får man även en kram 😉
  // Anette

 12. I våras dubblade vi barnaskaran med tvillinggossar (fyra barn på lika många år…). Det hade varit perfekt att avrunda mammaledigheten på en sådan matta. Killarna håller till på golvet i vardagsrummet på sin matta, nu när vintern kommer behöver jag också en!

 13. Karin Stjärnkvist

  Om jag blir den lyckliga vinnaren av den vackra mattan, skulle jag lägga den i mitt vardagsrum. Precis där hallen fortsätter in i vardagsrummet skulle den få ligga. I hallen ligger 2 långa Nordal-läder-trasmattor i svart/silver och det hade nog passat jättebra med ett blickfång i form av den här runda mattan längre fram. Den kunde pryda min öppna del av rummet så att ingen missar budskapet! Håller tummarna!
  Mvh Karin Stjärnkvist

 14. Det ska vara den första mattan jag sätter mina fötter på när jag kliver ur sängen. För att påminna mig om alla som kan tänkas behöva en kram under dagen. Första gången jag ser den – och kärlek vid första ögonkastet.

 15. Åh, vilken härlig matta och fint budskap. Jag skulle lägga mattan i min lilla dotters rum. Hon fyller 1 år den 10 december så det hade varit en perfekt födelsedagspresent till henne (och resten av familjen ;)).

 16. Maria walfridsson

  Jag ser redan mattan ligga på vårt golv i vardagsrummet. Denna plats syns i stort sett från varje vrå i vårt hus vilket gör att vi varje dag blir påminda om hur viktigt det är att just ge varandra en kram!!!

 17. Jag skulle lägga den i vår hall som behöver lite färg och kärlek. Efter en period med många tråkiga besked och jobbiga stunder kan denna matta hjälpa vår lilla familj att minnas och komma ihåg att fortsätta kramas och stärkas.

 18. Om jeg blir den heldige vinneren av teppe vil jeg gi det til min eldste sønn og svigerdatter som innflytningsgave til dere første hus. Å ta vare på hverandr e og gi en klem er viktig uansett alder!

 19. Mattan är heeelt underbar! Och i mina färger!

  Vi saknar matta i vår hall
  denna skulle där bli riktigt ball!
  Hallen kärnan & medelpunkten i vårt hem är,
  på krammattan skulle jag kramas & vara kär!
  Då alla rum från hallen gränsar & familjen ofta om varandra går,
  att kramas på mattan varje gång skulle göra att vi mycket bra mår!!
  Vardagen är stressig & ibland är det svårt att stanna upp,
  med mattans hjälp kan jag göra en underbar kram-kupp!!!

  Håller tummarna hårt!! 🙂

 20. Åhhhh! Älskar älskar Rugs for Hugs!!
  Blir jag den lycklige vinnaren kommer denne finingen att placeras i vår stora hall som en påminnelse att vi ska ge varann lots and lots of love and Hugs!
  Michelle <3

 21. I vår hall, framför den rosa Marimekkotapeten med vilda kossor på
  skulle jag vilja lägga den där fantastiska mattan. Den skulle vi passera var vi än ska i vårt hus, och påminna oss om vad som är viktigast i livet:))

  Kram Ida

 22. Jag skulle placera supersnygga RugsforHugs i vår centrala hall som förbinder alla våra rum på undervåningen , en plats där vi krockar och trängs med varandra innan avfärd till skola och arbete.

  Mattan skulle ge oss ypperliga tillfällen att kramas istället för att kivas.

  Hoppas vi får chansen!

 23. Min 8-åriga dotter har blivit för cool för sin Tiny Mairo prinsessmatta och behöver nåt lite tuffare på golvet i sitt rum!

 24. Jag skulle lägga denna superhärliga matta i vår hall precis där anslutning finns till resten av utrymmena på nedre plan. Där hade jag fått chans till många kramar framförallt eftersom den ligger precis utanför sonens rum! Tror jag hade bestämt kramträff med honom där varje morgon i fortsättningen=)

 25. Jag hade lagt mattan i hallen, man passerar den från barnens rum på väg till kök och badrum, ställen som det tjatas en del på (ät upp, spill inte, borsta tänderna, tvätta händerna…) men där vi behöver påminna oss (vuxna?) om att krama både varandra och barnen!

 26. Mattan skulle få vara i vardagsrummet, där den syns och påminner alla att man ska kramas!
  Mycket viktigt nu i höstmörkret!

 27. Jag har precis kommit med i team Rynkeby Helsinborg – Team Rynkeby är ett nordiskt välgörenhetsinitiativ som syftar till att samla in pengar till Barncancerfonden. I juli 2013 ska vi (en grupp på 45 personer från Helsingborg) cykla till Paris tillsammans med 800 andra cyklister från hela Norden till förmån för barn med cancer och deras familjer.

  När jag umgås med alla dessa underbara människor förstår jag värdet att ta hand om varandra och vilka underbara eldsjälar som finns på denna planet. Hela rugs for hug idén är så klockren och stämmer in på det engagemang jag just nu får i min omgivning. Om jag får vakna upp och ställa mig på en rug for hug matta skulle den ge mig energi och en påminnelse att ta hand om min familj, nära o kära men också alla medmänniskor och ge fysikt tillbaks till hela denna underbara grupp som jag ska få uppleva så mycket med. En kram förlänger och ger liv <3

 28. Jag skulle ha lagt den snygga mattan i sovrummet för att påminna mig och sambon om att alltid kramas godmorgon och godnatt – som en påminnelse om att man aldrig ska gå och lägga sig som ovänner eller skiljas på morgonen utan att ha startat dagen med att påminna varandra om hur mycket man betyder för varandra.

 29. Så nära min tonårings rum det bara går. För att påminna henne om att hon är det finaste som finns. Även i tider som känns besvärliga och påträngande.
  Vi finns här för varandra vill jag att mattan ska förmedla.

 30. Den som behöver en kram mest…

  Nedanför skämsbänken i hallen skulle jag placera mattan.

  På skämsbänken hamnar man när man kör radiostyrda bilar i håret på sin lillasyster, ljuger så att tungan blir svart, bryter sönder morfars glasögon med flit eller skriker onödigt dumma saker om sin mamma. I direkt anslutning till den skulle vi verkligen behöva en Rugs for hugs, för den som behöver en kram mest är ju ofta den som förtjänar den minst 🙂

 31. Vår dotter på 7 år har längtat länge efter att få fixa sitt rum och nu har det äntligen blivit dags! Hon vill ha bort det lilla söta och in med det lite tuffare. Mattan hade passat perfekt på hennes nya rum med en fräck design och ett mjukt och omtänksamt budskap.

 32. Ahhhh, den är så fin! Under höstlovet sker ”the switch” 🙂 Jag och mannen tar stora tjejens rum och syskonen ska flytta in i vårt sovrum. Den mattan uppmanar ju verkligen till lite härlig syskonkärlek.

 33. Jessica Hellström

  Den underbara mattan skulle få ligga i vårt nya sovrum, där det just nu är kala vita väggar, ett ljust ekgolv och just inget mer, älskar rosa och budskapet på mattan kommer göra att jag och sambon kommer kramas mer 🙂 Mattan kommer även att inspirera oss till färgsättning i sovrummet och det kommer bli så bra!

 34. Snug as a bug in a Rug for Hug – If I won this beautiful rug I would have it shipped over to New Zealand – imagine a country without IKEA – we totally deserve something Swedish over here! It would be placed in the hallway to make sure everyone leaves the house with a smile!

 35. Ingången till vardagsrummet. Bra blickfång och bra plats för att krama både familj och bekanta som är på besök. ” En kram gör alla glad´”

 36. Vi flyttar till nyår,blir en mindre lägenhet för att få ekonomin att gå (nästan) runt,barnen kommer att få dela rum,och jag vill göra det så mysigt,varmt och kärleksfullt som möjligt. Vi kramas mycket,men man kan aldrig få för många kramar .

 37. Den skulle få sin plats mitt i vardagsrummet som alal passerar för att komma till soffan, ut på altanen eller till sovrummet och hallen.. En härlig matta som ger ett kanonbra budskap, Krama mera !

 38. Denna mattan skulle placeras i dotterns rum. vi håller på att försöka göra om så hon får ett rum som hon vill ha det och just svart och vitt med en kllick rosa i är precis hennes stil. Lite i taget får vi ändra, men denna matta hade varit kanon. Helst med detta fina budskap!

  Kram Cilla

 39. Jag skulle lägga denna matta under min stol på min arbetsplats, kasta av mig skorna och gosa ner mig varje dag på jobbet

 40. Christel Arvidsson

  Jag skulle lägga mattan i mina föräldrars nya radhus för att påminna dem om hur mycket jag tycker om att krama dem. Jag har nyligen fått en dotter och det de gör för henne och ställer upp för oss är helt fantastiskt!

 41. Christine Carlström

  Hej
  Jag älskar mattan, den hade passat alldeles perfekt i mitt hus. På vår inglasade veranda där vi har allt i vitt, grått och rosa/lila nyans. En härlig tyllampa, fårskinnsfäll, stenlyktor och rottingmöbler. Denna matta hade varit pricken över i:et i rummet och underbar att få sätta sina små fossingar på när man på morgonen äter sin frukost i frotémorgonrock. Åh jag bara drömmer mig bort nu. Jag hoppas, hoppas, hoppas! =)

 42. Krammattan skulle få pryda hallen i vårt hem!
  Där man lämnar tryggheten men även där man kommer tillbaka till tryggheten.
  Välkommen hem alternativt välkommen hit, känn dig som hemma till alla som kliver in!
  Ett konstverk som inte går att missa!

 43. Den vackraste mattan skulle vara pricken över i, i min vackraste tonårings rum! Jag vill att hon ska känna varje dag och stund att jag älskar och stöder henne i svallande tonårstider. =)

 44. Camilla Wihlborg

  På golvet i vårt stora rum
  framför tv:n på 40 tum
  skulle mattan passa bäst
  med vår nyfödda som ”gäst”
  Denna kram är ju en fröjd
  och lillan skulle ligga nöjd 🙂

  Hoppas på tur!!

 45. Jag skulle använda krammattan lite som en mistel – flytta runt den på bottenvåningen i vårt hus och försöka fånga så många kramar som möjligt. Då vi har öppen planlösning blir det ofta många spring- och jagalekar hemma, vore perfekt att kunna pausa leken ibland genom att fånga in barnen på krammattan.

 46. Jag tror bästa platsen för mattan skulle vara i hallen, så att man har något fint att komma hem till och så att gäster blir glada så fort de kommer innanför dörren – det är grunden till en bra fest!

 47. Emma P (emmisen)

  Hej söta du.

  Jag skulle lägga den superfina och tankvärda mattan i hallen så alla som kommer in möts av det fina budskapet i mattan + att jag älskar att kramas så den skulle passa perfekt hos lilla mig.

  Kramisar på dig.
  Emma

 48. hejhej!! Vilken underbar matta!! Den skulle jag lägga i min sons rum, för vem har sagt att inte grabbar kan ha rosa? Hans rum är en mix av hårt, mjuk och härliga färger. Den skulle bli perfekt.

 49. Jag skulle lägga den i dotterns rum då vi letar efter en ny lägenhet så behöver hon en ny matta för den hon har nu är en matta som är gjord av ull och tyvärr är den svår att dammsuga då hon har en kanin på sitt rum men den ska vi snart sälja för vi ska skaffa oss en hund. I hennes rum brukar vi alltid kramas , leka och prata ut som saker.

 50. Jag skulle lägga mattan i hallen, där vi har kall klinker. Då skulle fötterna få mysa lika mycket som hjärtat när jag och sambon tar en krampaus. 🙂

 51. Åhhhh rosa o rund! Fantastiskt fin! Hemma hos oss skulle den få pryda vår myshörna i v-rummet. Kanske kramarna ökar i antal då!

 52. Jag skulle lägga min matta i allrummet framför öppna spisen…mysigt, gosigt & ett favoritställe när vi eldar i spisen.

 53. Världens finaste matta! Den skulle jag ge till mina kära små systerdöttrar att ha i deras sovrum som en påminnelse om att jag alltid tänker på dem, och kanske kan mattan få dem att krama varandra mer och inte kivas så mycket! =)

 54. Den skulle ligga vid min säng. Varje morgon när jag ställer mig på den får jag föreställa mig en kram från sonen som bor växelvis hos sin pappa och mig. Sonen vill bo hos mig på heltid men pappan sätter stopp för det. En RugsforHugs kan värma ett ensamt mammahjärta tills vi ses nästa gång…

 55. camilla senneson

  Mattan som är go och rund, skulle jag vilja se i morgonstund
  Så den skulle i mitt sovrum få ligga, där jag ständigt skulle på den titta,
  för att sedan min man och dotter krama, den enda plats där jag egentligen vill vara!

 56. Älskar denna fina matta som skulle pryda golvet i sovrummet, den som är där nu är brun o ful, så skjuts ut med den.

 57. Vilken underbar matta!
  Jag skulle lägga den i min yngsta sons rum. Hans älsklingsfärg är nämligen rosa och dessutom är han mycket bra på att kramas:)

  Mvh Åsa

 58. Therese Andersson

  Jag skulle lägga mattan i min dotters rum. Vi har precis flyttat till ny lägenhet och golven är iskalla, hade passat perfekt med en stor gosig matta att sitta och leka på .

 59. Krammattan skulle värma och glädja familj, vänner och alla vi känner i vårt vardagsrum!
  Med sitt budskap om det viktigaste här och nu ger den inget övrigt att önska!

  Ha det bra!

 60. Men jisses vilken underbar matta, varför har jag inte sett den någonstans innan?!
  Givetvis skulle jag väldigt gärna vilja vara med och tävla om den.

  Jag skulle placerat den jämte min sons spjälsäng, så att tossingarna har något mysigt att stå på under alla vakna nätter med en kramglad liten kille. Underbar matta, med vacker text och fint budskap!

  Kram till dig!
  – Daniela Brantlind

 61. Åh, vilken fin matta! Och härligt budskap! förstår att det finns sånnahär hos borgerliga vigselförrättare! MYS!
  Hemma hos oss har vi som en avlång passage, typ hall, mellan entrén & ett sovrum och så löper denna passage vidare till resten av lägenheten, så man går rätt ofta i passagen.
  Och framförallt nu när jag är hemma och är mammaledig går jag och sonen ofta och möter pappan i hallen när han kommer hem från jobbet, så den platsen är en given plats för kramar just nu! Så där skulle mattan vara P-E-R-F-E-K-T!
  Håller tummarna för att vi snart får tillökning i familjen av en Rug for Hug! =)

 62. Mattan skulle vi lägga i hallen min
  Där även lillan har lekhörnan sin
  Alla skulle vid ingång stanna till
  Och ge en kram till den som vill

 63. Underbara matta, så elegant och gullig.
  Den placeras självklart framför min fåtölj som också är ullig.
  Ull är mitt absoluta favorit material.
  Både gällande inredning, underbyxor och min vardagssjal.

 64. ÅH, vilken fantastisk matta!
  Den skulle få en hedersplats mitt på vardagsrumsgolvet!
  Jag fick hastigt och lustigt flytta till en ny stad, men mitt bohag är tyvärr magasinerat på annan ort och jag är inte ens säker på att jag kan få tillbaka det. Så nu lever jag med det som en kappsäck rymde. Det är alltså väldigt spartanskt i min lilla lägenhet. Tänk vilken värme då den här fina mattan skulle avge hemma hos mig!

 65. Jag skulle placera den här underbara mattan med viktigt budskap i klassrummet. Jag är mentor i en gymnasieskola med fina elever som dock alltför ofta försvinner in i sina digitala världar (som du konstaterar i inledningen). Ett tillfälle för att visa uppskattning och värme mitt i stressiga skolvardagen skulle alla ungdomar behöva!

 66. Camilla Sandmark

  Hej!
  Jag skulle ta mattan med till min farmor som bor på ett äldreboende och lägga den i deras lilla samlingsrum som de har för samvaro och gemenskap.
  Kanske att de skulle våga ta till sig budskapet också,och kramas mer både boende och personal. Ett härligt avbrott i en annars lite stressad och anonym miljö!
  Och kramar sprider ju både lugn och glädje!

 67. Jag skulle ge mattan till min mor,
  utomlands hon bor och saknaden är stor,
  men ofta jag hem till henne flyger,
  för sällan är de någon annan som duger,
  henne vill jag en stor kram ge,
  på en krammatta av högsta kvalité.
  I hallen skulle hon den placera,
  personligen skulle jag den till henne leverera,
  och på hennes födelsedag henne gratulera,
  nu jag på mina knän står och ber,
  och hoppas många kramar vi i framtiden ger,
  på den snygga mattan från Rugsforhugs.com,
  oavsett vill jag en kram skicka till dom!

 68. Oj, vad jag fick mig en tankeställare när jag såg mattan! Har själv under uppväxten blivit svältfödd på kärlek och kramar. Det var livrem och mattbankare som gällde. Jag har de senaste åren p.g.a. sjukdom bara oroat mina barn med tankar på döden. Aldrig har jag som förälder sagt till barnen att jag älskar dem. Inte heller har vi kramats särskilt ofta. Kan en matta ändra på det? Det vore för väl om jag fick chansen innan det är försent!

  Där vi möts och säger adjö skulle mattan få hedersplatsen med sin uppmaning! De vore mina barn värda!

 69. Jeanette Johansson

  Den här vill jag självklart lägga på golvet i mitt sovrum där jag för tillfället inte har matta och golvet blir jättekallt på vintern

 70. Där asfalt slutar och grusväg tar vid,
  där har jag mitt bo- där finner jag frid.
  Huset står ensligt vid skog- och vid sjö,
  i en vackert, magisk norrlandsmiljö.
  Mot stadens alla intryck råder välgörande kontraster,
  höghus mot vacker timring – där tiden stått still,
  trafik och telefoner mot kaffepannans puttrande- och brasans knaster,
  finaste bebisen som jollrar förnöjsamt tätt intill.

  Men det charmiga huset har sina brister trots allt,
  trägolven på vintern håller inte riktigt tätt – det blåser kallt.
  När landskapet täcks av snö och kylan runt knuten viner,
  klär jag sonen varmt och trär på hans fossingar varma mockasiner.
  En varm och fin matta i hans rum, kan jag tro och tycka,
  skulle ge oss glädjefnatt och hejdundrande lycka!

 71. Jag skulle ha den som dörrmatta.
  Ingen släpps då in utan att först ge en kram.
  Och ingen släpps ut förrän de gett en kram.
  Mer kärlek till alla och varma kramar och fötter från en härlig matta

 72. Vår dotter Siri just fått ett eget rum, än sladdar hon barfota runt på det vitlutade och vitoljade furogolvet, en färgklick hon behöver en en mjuk plätt att sitta på. Vår lilla tjej lägger sig redan på golvet och njutningsfullt rullar runt, på denna matta skulle hon rulla och kramas!

 73. Det är sällan det händer men ibland får jag syn på något materiellt som jag bara förälskar mig totalt i. Det betyder att jag för tillfället tänker konstant på denna fabulösa matta som jag så otroligt gärna vill placera i min lägenhet. Jag har en etta/takvåning med högt i tak och en underbar yta – men utan matta.

  Min kära mamma tog med sig en nyköpt matta för två veckor sedan, en fyrkantig katastrof. Jag spenderade hela förmiddagen med att se hur den skulle kunna passa in och gjord mitt bästa, det var ju en fin tanke och jag ville få den att passa. Men nej, den fick lämnas tillbaka.

  Jag flyttade ju in för inte längesedan och jag har äntligen hittat fantastiska tapeter från engelska tapetmagasinet som jag funderar på att beställa, denna matta är det perfekta komplimentet. Jag älskar rosa, kärlek och gos i överflöd när det gäller inredning.
  Däremot blir det ett långvarigt projekt då jag som student inte kan spendera i överflöd, denna matta bara måste få finnas hos mig.

  Jag vill rulla runt med vovve och krama och pussa, och sedan vill jag att en framtida pojke möjligen sitter brevé. =)

  Jag lyckas av någon anledning sällan vinna tävlingar, jag antar att jag skriver lika mycket som jag i vanliga fall pratar. Jag är bara så sjukligt exalterad. Detta är den fränaste matta ngnsin, snälla.. låt mig slippa spara i månader för att få ha denna i mitt hem. <3 Jag kommer krama sönder den (inte bokstavligen) om den bara blir min. ^
  Jag och vovve Bebis hoppas. Kramkalas!

 74. Vilken härlig matta!

  Den skulle jag placera i mitt sovrum så att den är det sista jag ser på kvällen och det första jag ser på morgonen. Efter ett tag, då jag haft den för mig själv så skulle den nog även få flytta ner till hallen så att vänner och besökare får ta del av det härliga budskapet.

 75. Jag skulle lägga mattan i sovrummet. Det skulle påminna mig varje dag om hur viktigt det är att visa uppskattning till sin omgivning. En kram kan värma många!

 76. Läcker matta i härliga färger. Jag skulle lägga den i vår ”inre hall” där passerar vi på väg ut och stannar till för att ta på oss våra smycken/ klockor. Då kan vi ta till oss av budskapet och tänka på det under dagen. Och såklart på väg in. Då blir vi lite extra påminda om att vi ska komma in och möta de andra i familjen med kärlek och kramas mycket. Dottern är inne i en period när hon slåss mycket och vi kramar henne så mycket vi bara kan och säger att vi ska mysa/kramas/ vara snälla mot varandra istället. Då kan vi visa henne den fina mattan och säga att den finns där för att vi alla ska tänka på hur vi är mot varandra. ovanför dörrposten i inre hallen har vi en väggtext där det står äntligen hemma på. Dessa två skulle komplettera varandra så bra.

 77. Mattan skulle utgöra en härlig färgklick i vårt nya hem! Barnen skulle dessutom älska sagostunderna på den; kanske skulle den bli till en flygande matta – åtminstone i fantasin? 🙂

 78. Karolin Johansson

  Kan inte Rugsfor Hugs få vinna ett pris i sig!? Oh, vilken underbar idé i vår alltför stressade värd, ett koncept med känsla av fysisk närhet när man själv så önskar – det är ett koncept som jag direkt förälskar mig i. Jag vill karma ”känslan” direkt!!! <3

  Om krammattan skulle få bo hos oss, skulle den få breda ut sig på hemmets finaste och absolut "kramvänligaste" hederplats i min äldsta dotters rum! Tonåring med rätt att krama, när helst känslan infinner sig. Jag tänker: Rugsfor Hugs – en mammas kärleksförklaring 🙂

 79. Mattan skulle ha sin givna plats i vårt vardagsrum där vi sitter hela familjen och ser på film, läser sagor och sjunger. Vilken lycka att ha en sån fin matta att sitta på!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *