Klockan vänner, klockan…

I natt är det dags att ställa tillbaks klockan igen. Du har väl inte glömt? Vi får en lååååång skön timmes extra sovmorgon imorgon söndag. Japp, jag hör ert jubel 🙂 !!! På tal om klocka, denna läckerbit i guld skulle inte jag ha något emot att hänga på väggen här hemma. Den kommer från House Doctor och finns att klicka hem HÄR. Massor med fin inredning i koppar och mässing, guld och varma toner sköljer över inredningssverige. Me like!  

Fortsatt fin lördag vänner och glöm inte att kika in imorgon. Då kickar vi igång en ny tävling här på bloggen! Kram // Sofie

2 reaktioner på ”Klockan vänner, klockan…”

  1. Jag hoppas Lill-tjejen också känner till att det blir vintertid. 🙂 Dkönt att du överlevde utflykten till Gekås. Kommer du åka dit igen? (Jag har sldrig varit där och funderar på om jag kanske ska komma över mina förutfattade meningar) Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *