Styling på G!

Idag står homestaging på agendan och det är faktiskt en en lägenhet precis runt hörnet från [room] by sofie-studion. Det är 2 ROK som ska inredas, jag har hela ”stagingidén” klar i huvudet och vid min sida har jag idag praktikant-Linnéa som ska hjälpa mig få bitarna på plats! Det blir självklart bilder på instagram. Sök på; roombysofie så hittar du mig. Nu ska jag fortsätta packa kartonger och ikeapåsarna. Bilden nedan visar en staging som jag gjorde i somras. Söta radhus i pastellfärger i Lomma hamn med spännade lösningar. Klicka in HÄR för att se fler bilder från detta objekt. Finfin tisdag friends! Kram // Sofie

Bilder: Fastighetsbyrå.se

4 reaktioner på ”Styling på G!”

  1. VIlket underbart radhus. Där hade jag kunnat flytta in direkt och bara göra till mitt. Härligt med alla färger. En fråga, vad är det för tavla som sitter vid köksbordet?

    Tack för en otroligt inspirerande blogg!
    Malin

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *