Dagens; Skyltning

Idag har jag varit ute och flygit hela dagen. Startade upp med exponering i Helsingborg. Är (…som en del av er känner till) hos Apoteksgruppen och skyltar om var fjärde vecka. Ett roligt uppdrag- i en spännade bransch! Idag hade jag med mig en cykel som rekvisita och personligen tycker jag att hösten är en frisk årstid. Att var ute med mina nära och kära, gå långa promenader och / eller ta en cykeltur -för att sen kryp upp i soffan, med en varm kopp te, en god bok eller en mysig film. De gul/bruna lönnlöven ger värme och ska locka till uteliv! Hängde ni med..?!

Nu väntar post och en hög med papper på mig. Ser också att några nya inredningsmagasin proppsar på min uppmärksamhet 😉 hihi! Får se hur länge ”tittorna” orkar hålla sig öppna. Imorgon står homestaging av 2 ROK på agendan. Kram // Sofie

Bilder: [room] by sofie

2 reaktioner på ”Dagens; Skyltning”

  1. Du lyckas alltid så himla bra!! Förstår inte var du får all inspiration ifrån och hur du lyckas hålla den vid liv hela tiden!!! Men duktig det är du:)

    Kraam Emma

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *