Renoveringsobjektet; Tapeter levererade.

Just nu är jag mitt uppe i att projektleda byggkillarna, med vilka väggar som ska ha vilka färger och tapeter. Alla väggar är nu grundmålade och imorgon ska matsalen i ”Renoveringsobjektet” tapetseras med denna vackra tapet från Mimou. Metropolitan i silver är en tidlös tapet, med ett modert uttryck och som kommer ge den perfekta inramning till matsalen, som är ”kärnan” i hela lägenheten. Givetvis var jag tvungen att slita upp en rulle för att se tapeten, mot väggen, i ljuset. Gaah, vad snyggt det kommer bli 🙂 . Tapeter is da shit och jag ”proppsar” ständigt och jämt för ”mer tapeter till folket”!!! Nu ska jag fortsätta rensa här i studion och sortera upp på mitt rekvisita lager. Tiden går bara SÅ snabbt efter lunch -någon mer som känner likadant!? Fortsatt fin tisdag. Kram // Sofie  

Bilder: [room] by sofie

1 reaktion på ”Renoveringsobjektet; Tapeter levererade.”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *