Perfekt stilmix.

Jag fullkomligt älskar stilkrockar. I detta hem har man verkligen hittat en skön mix av stilar, som alla ligger mig varmt om hjärtat. Att få till ”den där perfekt mixen” av moderna saker, loppisfynd och nya saker är svårt. Det blir lätt överslag på det ena eller andra hållet. Men se vad fint de inrett här. Loppislampan till vänster och den moderna pantonlampan till höger blir en personlig kombo, tillsammans med en välkomponerad grafisk tavelvägg framför en soffan al´a 2010-talet. Och för att inte tala om hur fint mattan, bordet och skinnpuffarna gifter sig. Även hallen och köket har retroattribut och balansen mellan loppis, grafiskt och vackra möbelklassiker är total i denna vackra våning. Bilderna hamnar i inspirationsmappen 😉 !!!  

Bilder: via Stadshem

5 reaktioner på ”Perfekt stilmix.”

  1. Som jag grubblade. Kände igen dig direkt men kunde inte placera dig…jag bläddrade på bloggen och sedan runt bland flikarna. Aha! Varje lördag läser jag ju dina repotage i Ystads allehanda! Tänka sig att jag hittade till din blogg också, mycket trevligt 🙂 Kram från Ystad

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *