Rama in med rätt plattsättning.

Söndagar är en bra dag för återhämtning. Att först få dricka morgonkaffet i soffan med kidsen, för att därefter laga en stadig frukost och sen sitta en timme med tidningen; Det är den bästa starten på söndagsmorgonen om du frågar mig! ”Hemma” (..bostadsdelen i Sydsvenskan) är den delen jag slänger mig över först. Nyfiken på nya bostadsobjekt, fina stylingar och inredningslösningar!Idag fastnade jag lite extra för denna köksbild. Här gillar jag hur man liksom ”trollar” med tyngden. Den lyxiga brun-gråa kakelplattan ger hela köket ett djup och i detta fallet är det den just kaklet som lyfter detta annars enkla vita köket. Det som ibland kan ställa till det och få resultatet att bli något annat än man tänk sig, är fogen. Här gäller det att fråga sig själv; Vad är det jag vill uppnå med min kakling? Ska plattan bara smällta in, då är det bäst att välja en fog som går ton i ton.

Nej, nu är det hög tid att krypa upp i soffan, tända några ljus och bara få upp värmen. Köpenhamn var kallt idag även om vi hade en mysig eftermiddag och kväll på Tivoli med fina vänner! Kram // Sofie  

Bilder; Mohv.se

2 reaktioner på ”Rama in med rätt plattsättning.”

  1. Pingback: När vi ändå pratar om... | [room] by sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *