Inspiration till 20-talsvillan

Just nu är jag inne i en period där jag personligen söker efter en förändring hemma. Alltså inte hjälpa någon annan med heminredning, utan mig själv. Svårt kan ni tro. Vad tänker kanske en del, men så är det. Även jag blir hemmablind. Ny energi behövs vid matplatsen, ordning och reda i hallen står högt på önskelistan och för att inte tala om min och mannens ofärdiga walk-in-closet. Ja, det är väl som med skomakarens barn… 😉 !!? I gårkväll ”grottatde” jag ner mig i några danska magasin för att samla mig lite. Hur vill jag ha det här hemma och varför? I sedvanlig ordning har det rivits och slitits i sidorna och så klart är jag inte sen att kika in mina favoriter även på nätet. Bilderna ger mig ett sug efter en enkel men varm inredning. Det personliga i soffan tilltalar mig mycket och visst blir det en läcker kombo med den grafiska kalendern. Och för att inte tala om det bruna golvet. Ni vet väl att brunt är SÅ på gång. Bara att ”get used to it”. Är själv lite sugen på att att uppdatera till bruna soffor här hemma. Behöver lite tyngd. Kanske måla brädgolvet??!  Hmm, vi får väl se vart det leder och vad mannen säger om det hela. Han och barnen gillar för övrigt de rosa sofforna väldigt mycket. Fin start på dagen vänner! Kram // Sofie

Bilder: Bo Bedre.dk

2 reaktioner på ”Inspiration till 20-talsvillan”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *