Renovering pågår…

Igår var jag och jobbade i ”renoveringsprojektet” och passade så klart på att ta lite bilder. Vet ju att ni älskar att följa med ut på mina uppdrag 🙂 !!! Hantverkarna är snabba och idag börjar de kakla badrummet. Och det är ju inte helt oviktigt hur plattorna ska sättas, så igår fick killarna instruktioner. Om ni minns så var jag inne på att ha putsade väggar, men min uppdragsgivare vill ha hel-kaklat badrum. Då gäller de att visa sin proffesionism och vara lyhörd. Även köket har jag ritat om och gjort ny planlösning. Snart bör även detta påbörjas. Flytt av kyl/frys fick det bli, för en mer öppen och luftig känsla. Och inte helt oviktigt för att frigöra mer bänkyta. Det gjorde att vi tvingades flytta hela dörrposten. Det blev lyckat! Matsalen som ligger utanför kommer hel tapetseras. Snyggaste tapeterna just nu -är utan tvekan Boråstapeters nya kollektion av stora formgivare som bla. Arne Jacobsen och Stig Lindberg. Fick ju pressinbjudan som var ett tapetprov och såhär fint gjorde Sofia Berg av sin inbjudan. Tror jag kör en ”copy paste” på den. Fint värre! 

Om en stund beger jag mig upp till stan för lunchmöte med mina fina bloggvänninor. Om mindre än en vecka ligger vi nämligen i solstolar på Mallorca och planerar kommande projekt inför höst och vinter. Det kallas att kombinera nytta med nöje 😉 !!! Vi ska idag även träffa några av våra sponsorer av resan! Ses snart igen friends! Kram // Sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *