Nytt rekord…

Ja, just nu önskar jag att varje timme innehöll hundratjugo minuter. Okej, hundra hade också funkat. Efter förra helgens bomässan som visade sig vara SÅ bra (…med allt vad det innebar med förberedelser och efterarbete!) kan man ju säga att denna vecka bara swichade förbi mig. Det var något nytt slags rekord för hur fort en vecka kan / får lov att gå. OCH självklart har jag dåligt samvete för mitt hjärtebarn; bloggen som tyvärr har fått stå lite till sidan denna vecka. Bjuder er med en bildsummering av veckan som gick och ni som följer mig på instagram vet att jag är helt ”hooked” på detta fenomen. Vill du följa mig timme för timme? Se lite mer från 20-talsvillan (…mitt hem!) samt följa med ut på mina uppdrag? Sök på roombysofie så hittar du mig. 

Senare idag bjuder jag på härlig inspiration. Bilder från ett hem som verkligen fyller mig med energi! Ses snart igen! Kram // Sofie

Bilder: room by sofie -via instacollage.

1 reaktion på ”Nytt rekord…”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *