Inred med tavlor.

Efter gårdagens flängade mellan olika uppdrag landade jag slutligen med halsont och feber på soffan. Är det inte typiskt när man ska till Mallis imorgon liksom..!? Nåväl, jag ska nog krya på mig 🙂 ! Så klart är jag inte sämre än att jag ska inspirera er goa läsare här på bloggen! Idag fokuserar jag på tavlor. När jag är ute på inredningsuppdrag får jag ofta, väldigt ofta, frågan om tavlor och konst. Många vill ha stora oljemålningar i starka kulörer med ett häftigt uttryck. Gärna signerade av ”fru Gynning her self”. Men misströsta inte bara för att du inte har ”femtio-tusen-kronor-på-fickan”. Ett tips kan vara att höra av sig till lokala galleri och konstskolor och där beställa tavlor efter egna önskemål. Själv har jag en granne som målar och jag ska prata med honom om han vill ”måla på beställning” till några kunder jag har. Idag surfade jag förbi denna fina New York-inspirerande tavlan i canvas av Cecilia Lundgren på Photowall. Gillar att det är mycket vitt runt om motivet samt tavlans moderna uttryck. Även placeringen av lampan känns helt perfekt. Nu är det ju tavlan som ska exponeras så stylingen är kanske i det stramaste laget. En ruffig matta i läder eller naturmaterial på golvet hade gjort susen tror jag. Gillar också att det smygs in lite höstiga toner i gult och orange i motivet. Önskar er en fin tisdag! Kram // Sofie  

Bild: Photowall.se

2 reaktioner på ”Inred med tavlor.”

  1. Men oj, stackare. men det är så typiskt att bli sjuk inför resa…nästan som om kroppen känner det på sig och ska spela ett spratt med en!!

    Vilken underbar tavla du visade, en sådan som får en direkt plats i hjärtat!!

    Krya på dig nu och drick en massa te med honung och citron!!

    Kraam Emma

  2. Å nej Sofie! Krya krya krya och köp med dig otrivin menthol nässpray. Det gör suuuusen. I snusen. Har sprayat det nu i en vecka och kommer sakna det hädanefter…
    Bon voyage! Snygg konst!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *