Hej Mallorca!

Snart lämnar jag ”höst-sverige” för några spännande dagar på Mallorca. Reser gör jag tillsammans med mina finfina bloggvänninor; Daniella, Jannice, Susann och Anna eller kolleger som jag också kallar dem för. Är det inte fantastiskt att vi är fem utbildade inredare på skånes västkust, som samarbetar, håller ihop och hjälper varandra framåt. Vi åker på mässor, går på invigningar och reser tillsammans för att samla inspirtion och planera framtida projekt! Inför denna första resa var det ett gäng företag som ville synas tillsammans med oss. Alla har på något sätt bidraget till vår resa. Vi ses snart igen och ni ser ju vilken färg min packning går i 🙂 !!! Kram // Sofie

Sponsorer; Yves Rocher, Inreda Utreda, Marega Optik, Lilla Vita Villa, Modesto, Holmbytorp, Fouta de Val, Blackballon, Unica smycken, Japa Mala, Ann-Sofies Hud & Kropp, CanCan Interiör.

Bilder: [room] by sofie

3 reaktioner på ”Hej Mallorca!”

  1. Hej Sofie,
    vet inte om du minns mig, men vi pratade för ett par år sedan i Green furnitures monter på stockholmsmässan. Jag har spelat handboll och vi kom fram till att vi båda känner johan börjesson eller om ni var släkt eller hur det nu var. Oavsett, jag är inte jätteaktiv bloggtittare, men hittade din blogg precis och tyckte jag kände igen dig. Jättefin blogg, verkligen inspirerande. Försökte läsa artikeln om dig också, jag går lite i liknande tankar om att starta eget och det vore kul att läsa artikeln men verkar inte som länken fungerar, kan man läsa artikeln någon annanstans? Om du inte minns mig förstår jag så klart det, men vill bara säga att du har en fin och inspirerande blogg. ( hoppas ni har det riktigt najs på mallis och njut njut njuuuuuut) klem Johanna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *