Ljusinsläpp och snygg stolsmix

Hej hej lördag! Här hemma slappas det för fulla muggar. Det är bra väder för innemys, ellerhur? Tjocka moln och duggregn. Jag ska nog lägga mig på soffan och slappa. Lillan har precis somnat i vagnen och jag passar på att kika in här. Vill också försöka rensa ut sommargarderoben om jag hittar kraft till det lite senare vill säga;) !!! Surfade förbi Frank imorse och hittade denna vackra bild. Ljus och fräscht -minst sagt, vilket är att rekommendera om man vill att rummet ska se större ut än vad det är. Inga mattor på golvet ger en viss sommarkänsla men samtidigt blir det en lite kal känsla. Jag föll mest för stolsmixen runt det runda bordet. Tulip -och Diamondchair och så en fin guling, vilken det nu är? För övrigt många trevliga inredningsdetaljer att vila ögonen på, se mer här om du önskar. Ha nu en skön lördag du med! Kram // Sofie

 

Bild: Fantastic Frank

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *