Jag drömmer lite…

Bomässan Annedal 2012 var en väldigt givande mässa, med inte mindre än 24 fullt inredda lägenheter. Massor av inspiration och idéer roffade jag ogenerat åt mig 😉 !!! Berättar mer HÄR i helgen. Extra kul tyckte jag det var att kika in i den lägenhet som Elsa Billgren och Helene Billgren inrett. Jag drömmer ju mig bort, då och då i hennes glamurösa värld. Det kan man väl få göra? Det verkar så kul att gå runt klänning och ha ett hem helt vintageinrett. Saker som bär en historia. Eller vad säger ni? För min egen del är det inte att tänka på. Min man skulle nog flytta ner i källaren om jag skulle konka hem alla vintageprylar jag förälskar mig i på Erikshjälpen, Lauritz och Blocket. En skön blandning med det moderna är nog så det få bli här hemma *skratt*. Och ni som känner mig vet att jag faktiskt trivs bäst i mina korta shorts, pilotbrillor och med några tennisrack under armen. Sån är jag. Men ibland drömmer jag lite och tycker det är ganska kul…. Kram // Sofie

Bilder: room by sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *