Färg inspirerar.

Idag har jag nästan blivit galen på vädret. Himlen har typ öppnat sig varje gång vi har skullat gå ut. Det blev inget bad -utan popcorn och film i soffan istället. Vad att göra alltså?! Barnen tycker ju inte heller det är så roligt att häcka inne hela dagarna. Nåväl, jag fick städat upp lite på datorskrivbordet. Jag tömde bland annat papperskorgen som bara innehöll *ettusentvåhundrasjutioåtta* bilder. I en av mina jobbmappar hittade dessa bilder som är från ett inredningsuppdrag jag gjorde i våras. Visst är bara det gula tyget bara helt underbart på dessa klassiska ”Happyfåtöljer” från Swedese. Jag är SÅ glad att kunden verkligen vågade välja några gula fåtöljer som jag föreslog och inte bara gå på ”de säkra korten”. Det blev ett verkligen ett lyft i loungen på knowit. Bilderna och fåtöljen får helt enkelt symbolisera solen idag. Är det förresten någon som vet var värmen och sommaren håller hus resten av veckan så snälla berätta. Jag vill gääääärna veta 😉 ! Tegelstenstapeten är en fototapet från Mr Perswall. Hoppas ni har det bra vänner! Kram // Sofie

Bild: [room] by sofie

1 reaktion på ”Färg inspirerar.”

  1. Den gula fåtöljen är så otroligt snygg till den tapeten, och ja den kompletterar även upp denna ömsom regniga dag. Nu får allt solen komma hit!

    Ha det så bra min vän! Kraam

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *